kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tribünlerin en trip tipleri

Bu akşam İspanya ile Almanya arasında oynanacak final maçı, Euro 2008 şampiyonasına son noktayı koyacak. Ancak geride, tribünlerde birikmiş nice endişe ve eğlence çılgınlığını da bırakacak. Bu karelerde, tribünlerin en 'trip' tiplerinden bir demetle kupanın keyfini alkışlıyoruz..
Almanların boynuzlarına dikkat
19 Haziran tarihinde Portekiz ve Almanya arasında İsviçre'nin Basel kentindeki St. Jakob Stadı'nda oynanacak maç öncesinde, 'boynuzlu' bir Alman.

Hırvatların Almanya'yı bekleyişi
12 Haziran'da Almanya'nın Hırvatistan ile karşı karşıya geldiği Avusturya Klagenfurt Stadı'nda, bir Hırvat taraftarın heyecanlı bekleyişinin delili.

Bira, boğa ve Viyana!
22 Haziran'da, İspanya ve İtalya arasında yapılan çeyrek final maçını, Viyana'nın sokaklarında dev ekranlarda izlemeyi tercih eden iki İspanyol kafadar.

Erken öttüler ama...
9 Haziran'da Zürih'te yer alan Letzigrund Stadyumu'nda Romanya'ya karşı 'horozlanan' bir Fransız taraftarı.

Tribünlerin de favorisi onlardı
21 Haziran'da İsviçre'nin Basel kentinde, Hollanda ile Rusya arasında oynanan maçtan önce avantajı eline alan bir Hollandalı taraftar.

Komşuyu tutabilene aşkolsun!
Yunanistan ve İspanya arasında 18 Haziran'da, Avusturya'nın Salzburg kentinde oynanan karşılaşma öncesinde, milli duygularının etkisine girmiş bir Yunan taraftar.

Eros da yetişemedi!
Türkiye ile ezeli bir rekabete giren ev sahibi takımı İsviçre, kafasına ülkenin sembolü olan ineklerin memelerini geçiren bir taraftarla temsil edilmiş. Taraftarın alnında, takımın oyuncularından Senderos'a bir gönderme var. Ama aynı zamanda Send Eros tabiri, "Aşk meleği Eros'u yollayın" anlamını da taşıyor.

Maskesinde zafer gizli
20 Haziran'da Hırvatistan ve Türkiye arasında Viyana'da oynanan tarihi maçın öncesinde duygularını yüzüne ve kostümüne yansıtan bir taraftar. Fesin üzerine Türk bayrağı ve ciddi bir maske...

Kalkanlar Rusya için!
Avusturya'nın Innsbruck kentinde yapılan Rusya ve İsveç maçı.18 Haziran'da çekilen bu karede İsveç'in en yiğit boynuzlu, kalkanlı destekçi topluluğundan biri görülüyor.

Çek Cumhuriyeti'nin Euro - ulusal müsabaka inkı
15 Haziran'da Cenevre'de oynanan Türkiye ve Çek Cumhuriyeti karşılaşması, Çek taraftarların kendilerini ilginç temsil biçimleriyle de akıllarda kalacak gibi.


Çeyrek finalin güzel yüzü
21 Haziran. Çeyrek final için İspanya ve İtalya'nın karşılaştığı Ernst Hoppel stadı.

Endişenin yüzü burada
Tivoli Neu Stadyumu'nda çekilen bu karede İspanya ile karşılaşan Rusya'yı destekleyen bir 'Boris'in kaygılı yüzü objektiflere tüm açıklığıyla yansıtılmış.

Kederin Portekizcesi
Kupayı kafasına koyduğu halde alamamış bir Portekiz taraftarı.

Polonya'nın beklentisi
Hırvatistan ve Polonya arasında 16 Haziran'da Klaggenfurt Stadı'nda oynanan karşılaşmayı heyecan ve zıpırlıkla bekleyen bir Polonya taraftarı.
Haberin fotoğrafları