kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Delikanlı ihtiyarların aşksız ve sekssiz yaşamları

Bugün size anlatacaklarım var. Kulaklarınızın ayarını en sonuna kadar açıp dinleyin beni! Dinlemek istemeyen olursa da bir sonraki sayfayı açıp okusun. Aramızda bir yazı için zorla güzellik olmasın! Peki, bugün size ne mi anlatacağım? Tabii ki 'delikanlı ihtiyar!' ların 'gıcırtısız!' hayatlarını! Öyle gıcırtısız bir hayat dediysem, iş hayatının gıcık ortamından bahsetmiyorum size. Geceleri 'karyola!'dan çıkan gıcırtı sesinden bahsediyorum. Daha doğrusu karyolanın gıcırtısız yeni yaşamından!

GÖNÜLSÜZ İHTİYAR!
Geçen gün bir erkek arkadaşımla buluştum. Arkadaşım otuz altı yaşındaydı. Bana dedi ki: "Bu yaşta delikanlı ihtiyar olup çıktım! Karımla aramdaki cinsel hayat tamamen yok oldu. Karyolamız sekssiz kaldı!" O anda aklıma 'ihtiyar delikanlı!' adamlar geldi. Onların senede bir de olsa karyolada gıcırtı sesi çıkarmak için 'Viagra!'yı bulan doktorlara şükrettikleri günleri hatırladım. Sonrasında ise şöyle düşündüm: "Seks konusunda delikanlılar gönülsüz ihtiyar, ihtiyarlar ise gönüllü delikanlı olmuş!" Bu tespitten sonra da aklıma şu soru gelip takılıvermişti: "Genç delikanlıların her zaman sekse hazır olması beklendiği halde acaba ne oluyordu?" İlk önce şunu söylemek isterim ki; "Seks bir gönül işçiliğidir! Bu gönül işçiliğin emekli yaşı yoktur. Sadece fiziksel faktörlerden dolayı zorunlu emeklik yaşı vardır!"

EVLİLİK BİR KARYOLA...
Ama gelin görün ki evli genç adamlar kadınıyla girdiği duygusal ve ruhsal çatışma yüzünden, erken yaşta libido kaybına uğrayıp artık gıcırtısız bir hayat yaşıyorlar. Kendilerini karyolanın ortasına kurdukları darağacında gıdım gıdım öldürüyorlar. Ondan sonra da sekssiz ya da az seksli uzun süreli evliliklere merhaba diyorlar. Koskoca karyolanın ortasında bir düşman gibi eşleriyle sırtı dönük hayat yaşayıp, gıcırtısız bir hayat yaşayan yetmişlik ihtiyarlar gibi balonları sönük halde dolaşıyorlar. Evliliğin olmazsa olmaz altın kurallarından birini ihmal ediyorlar. O kuralın da şu olduğunu unutuyorlar: "Evlilik bir karyola gıcırtısıdır! Her gece karyolada gıcırtı varsa, o ilişkide hayat vardır!" Yani hepimiz hepimizin her şeyini bildiği için, delikanlı ihtiyarların sekssiz yaşamlarıyla ilgili en son tespitim şu olacak: "Bir ilişkide kadın artık erkekten öyle güvenceler istiyor ki, erotizm adına bir şey kalmıyor. Cinsellik genç yaştaki erkekleri terk edip, onları bir mezar kadar sessiz kılıyor!"