kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sambaya alerjisi var

TAKVİM
Yeni Haber
Fenerbahçe'nin yeni hocası, 30 yılı aşan kariyerinde sadece 8 Brezilyalı futbolcuyla çalıştı. Kanarya'nın kadrosunda 6 'sambacı'nın olması, kafaları karıştırıyor...

SAMBA'YI SEVMİYOR

Brezilyalı futbolculara hiçbir zaman sıcak bakmayan İspanyol hoca, 34 yıllık kariyeri boyunca sadece 8 Sambacı'yla çalıştı. Aragones'in, kadrosunda tam 6 Brezilyalı bulunan Fenerbahçe'de ne yapacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Ne yaşı, ne ırkçı açıklamaları ne de futbolcularıyla sorunları... Fenerbahçe'yi Luis Aragones konusunda bekleyen en büyük tehlikeyi TAKVİM ortaya çıkarıyor. Kariyeri boyunca Brezilyalı futbolculara hiç sıcak bakmayan 70 yaşındaki kurt hoca, 34 yılda sadece Sambacı'yla çalıştı. Son 24 yılda bu rakam ise, şu anda Fenerbahçe'nin kadrosundaki Brezilyalı futbolcu sayısıyla aynı. Yani 6...

1'DEN FAZLA BREZİLYALISI OLMADI


Teknik adamlığa 1974 yılında A.Madrid'de başlayan Aragones, görev yaptığı 13 takımın 6'sının kadrosunda Brezilyalı futbolculara yer vermedi. Tecrübeli hocanın takımlarında bir sezonda yer alan Sambacı sayısı da hiçbir zaman 1'i geçmedi. Şu anda Milli Takım'da Aragones'in oynattığı Brezilyalı Senna ise federasyonun baskısıyla kadroya alınmıştı.

ŞİMDİ 6 SAMBACI'YLA NE YAPACAK

F.Bahçe'nin gündemine geldiği ilk günden beri tartışılan Aragones'in Carlos, Aurelio, Vederson, Alex, Edu ve Deivid'li bir takımda ne yapacağı merak ediliyor. Carlos'un perşembe günü TAKVİM'de yer alan Aragones ile ilgili sözleri de, Fener'i hareketli günlerin beklediğini gösteriyordu.