kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Viyana'ya gelen Werder Bremenli futbolcu arkadaşımız Galip Öztürk'e konuştu.

Diego: Türkiye Brezilya gibiydi

Brezilyalı yıldız, Türkiye'yi beğeniyle takip ettiğini belirterek, "EURO 2008'in Brezilyası gibiydiniz. Brezilya halkı da sizinleydi" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Diego: Türkiye Brezilya gibiydi
Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego, Türk Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda en iyi futbolu ortaya koyan takım olduğunu söyledi. Viyana'ya gelen ve SABAH'ın sorularını yanıtlayan genç yıldız, "Almanya karşısında galibiyet hakkı Türkiye'nindi. Milli Takımınız bu turnuvada ortaya koyduğu futbolla Brezilya'yı büyüledi. Maçları Brezilya'da seyrettim ve bütün Brezilya halkı da sizin için dua ediyordu. Çünkü Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Brezilyası gibiydiniz" ifadesini kullandı. Yıldız futbolcu, Milli Takım'dan Arda, Tuncay ve Nihat'ı çok beğendiğini belirterek, "Bu takım Dünya Kupası'nda da önemli işler yapacaktır. Türkiye'yi seyretmek gerçekten ayrı bir keyif. Sürekli hücumu düşünen, gol atmayı en fazla isteyen takımdı. Almanya'da oynuyorum ama elenmenize gerçekten üzüldüm" yorumunu yaptı.

FAVORİM İSPANYA
Ünlü yıldız yarınki finalde ise favorisinin İspanya olduğunu, şu anda Werder Bremen'de mutlu olmasına karşın ilerleyen dönemde Real Madrid ve Barcelona'da forma giymek istediğini de sözlerine ekledi.