kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erdoğan: Kara Kuvvetleri sınır ötesi harekatlarda caydırıcılığını dosta da düşmana da gösterdi

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bölücü terör örgütüne yönelik sınır ötesi harekatların planlama ve icrasında ortaya koyduğu başarı, Kara Kuvvetlerimizin modern ve dinamik yapısıyla bugün her zamankinden daha caydırıcı ve daha güçlü olduğunu dosta da, düşmana da göstermiştir'' dedi.

Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin kuruluşunun 2217. yıl dönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral İlker Başbuğ'a kutlama telgrafı gönderdi.

Kara kuvvetlerinin, eğitim, personel, donanım ve tecrübe üstünlüğüyle, Türk Silahlı Kuvvetlerinin imkan ve kabiliyetlerinde belirleyici bir konuma sahip olduğunu belirten Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

''Bölücü terör örgütüne yönelik sınır ötesi harekatların planlama ve icrasında ortaya koyduğu başarı, Kara Kuvvetlerimizin modern ve dinamik yapısıyla bugün her zamankinden daha caydırıcı ve daha güçlü olduğunu dosta da düşmana da göstermiştir. Gece gündüz ayırt etmeden, her türlü mevsim ve doğa şartlarında icra edilen harekatlardaki başarılarıyla milletimizin gurur kaynağı olan Kara Kuvvetlerimizi şahsınızda bir kez daha kutluyorum. Kahraman askerlerimize takdirlerimi bildiriyor, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.''

AA