kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güncel Haberler
Geriİleri
Ankara'da otomobil aydınlatma direğine çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
08:31
Ankara'da dolmuşun sıkıştırdığı bir otomobil kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Kaza sonucu otomobilde bulunan 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza haberini duyarak olay yerine gelen kazazede yakınları sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarını tutamayan kazazede yakınlarını polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Kaza 06.00 sularında Hasköy İrfan Baştuğ Caddesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, şehir merkezinden Esenboğa Havalimanı istikametine giden Orhan Şan (47) yönetimindeki 06 TEZ 95 plakalı otomobil, plakası alınamayan bir dolmuşun sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çartı. Ters istikamete dönen otomobilin sürücüsü, araç içerisinde sıkıştı. Kazada ayrıca, sürücü Orhan Şan'ın eşi Fatma Şan (38) ile kızları Kübra Şan (16), Büşra Şan (15) ve Esra Şan (8) yaralandı. Yaralı sürücü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri durumu ciddi olan sürücü Orhan Şan'a ilk müdahaleyi yaptı. Orhan Şan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Şoka giren Fatma Şan ve çocukları ise kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan Kübra, Büşra ve Esra Şan'ın gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Kazazedelerin olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Vatandaşlar ve polis tarafından sakinleştirilmeye çalışılan kazazede yakınları Orhan Şan'ın cesedi başında uzun süre gözyaşı döktü.

Kazaya neden olduğu öne sürülen ve plakası alınamayan dolmuşun olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.

CİHAN