kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Savunma Sanayii Müsteşarlığı personel alacak

Yeni Haber
Savunma Sanayi Müsteşarlığı'na proje mühendisi, kalite uzmanı ve bilgi yönetimi uzmanı olarak çalıştırılmak üzere sınavla 47 adet sözleşmeli personel alınacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan duyuruya göre, sınava en az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının, uçak/uzay ve havacılık, makine, bilgisayar, elektrik-elektronik, endüstri, fizik, kimya, gemi inşa, metalürji, inşaat, şehir ve bölge planlama ve endüstriyel tasarım, fen/fen-edebiyat fakültelerinin fizik, matematik, istatistik ve kimya bölümlerinden veya bunlara denkliği yüksek öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğrenim kurumlarından mezun olanlar girebilecek. Ayrıca adayların 30 Haziran- 1 Temmuz 2007 veya 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından birinden KPSSP (1) puan türünden en az 70 puan veya 2006 yılı Aralık ayında yapılan LES sınavından en az 55 sayısal puan, 2007 ve 2008 yılında yapılan ALES sınavından en az 70 sayısal puan almış olmaları ve alanlarında en az iki yıl iş tecrübesine sahip olmaları gerekiyor.

Sınava girecekler adaylar belgelerini, 1 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında, Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'na teslim edecekler. Sınava katılma şartlarını taşıyan adaylar Müsteşarlık Sınav Kurulu tarafından sözlü sınava alınacaklar.

Sözlü sınav tarihi, Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın resmi web sitesinde (http://www.ssm.gov.tr) ve SSM duyuru panosunda ilan edilecek. Başvuru ve sınav koşulları için ayrıntılı bilgi "Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nın (312) 4119052 no.lu telefondan alınabilecek.

(ANKA)