kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KAZIM KANAT

Fatih Terim'i sevmemin çok özel 10 nedeni!

Bu yazı, "Terim'den nefret edenlere" cevap olsun diye yazılmamıştır. Çünkü kişisel nefret, kişilerin sorunudur. Lafı uzatmadan ben Terim'i neden sevdiğimi yazmak istiyorum. Buyurun efendim...
1-
Anasına, babasına hayırlı evlat olduğu için.
2-İyi bir aile babası olarak topluma örnek olduğu için.
3-İlkokul mezunu olmasını hiç kompleks yapmadan; kazandığı para ile okuyamadığının mesajını vermek adına lise yaptırdığı için. İki kızını en iyi okullarda okuttuğu için .
4-Adana'da, 'sokak kültürü' ile büyüyüp, onca büyük üniversite mezunu anlı şanlı iş adamlarına (giriş 5 bin dolardı) yöneticilik dersi verdiği için.
5-Medyanın tüm saldırıları karşısında (buna ben de dahil) bir adım geri çekilmeyip tam tersine "Her Firavun'un bir Musa'sı vardır" diyerek karşı savaş açtığı için.
6-Yaptıkları için değil, yapmadıkları için de hesap verip büyük düşündüğü için. Türkiye'de kalıp sıradan başarılarla mutlu olmak yerine dünyaya açılıp büyük başarılar kovaladığı için.
7-Her şeye rağmen, " Desinler " diyerek yapılmayanları yaptığı için. Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bile soyunma odasına kadar getirttiği için.
8-Öfkesini kontrol etmek ve içine gömmek yerine, pire uğruna yorgan yaktığı için. Herkes Türk Ulusal Takımı antrenörlüğünü bırakmamak için medya önünde ağlarken, "Hakkınızı helal edin" deyip çekip gittiği için.
9-Galatasaray'ı üst üste 4 kez şampiyon yaparak futbolculuk döneminde hiç şampiyon olamamamın intikamını böylece aldığı için. Uğursuz futbolcu imajını ve izlerini Galatasaray'ı UEFA şampiyonu yaparak sildiği için.
10-Onca başarıya rağmen, büyük sevginin yanı sıra Türkiye'de kendisinden nefret edecek insanlar yarattığı için!