kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

MHP Tuzla İlçe Başkanı, silahlı saldırıda yaralandı

Yeni Haber
MHP Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu, bir çay bahçesinde Emrah Demir isimli arkadaşı ile otururken 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şahinoğlu'nun bacağına iki kurşun isabet ettiği öğrenildi. MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak ve Şahinoğlu'nun yakınları olaydan sonra hastaneye geldi. Milletvekili Ali Torlak, Şahinoğlu'nun durumunun iyi olduğunu olayın ise araştırıldığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre olay dün saat 23.00 sularında meydana geldi. Tuzla MHP İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu, Emrah Demir isimli arkadaşı ile bir çay bahçesine gitti. Burada otururlarken kimliği belirsiz 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Şahinoğlu ve arkadaşı bacağından yaralandı. Kartal Lütfi Kırdar Eğitİm ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şahinoğlu'nun bacağına iki kurşun isabet ettiği öğrenildi. Özel Umut Hastanesi'nde tedaviye alınan Demir ise daha sonra Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu arada olayı haber alan MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, ilçe teşkilatı mensupları ve Şahinoğlu'nun yakınları hastaneye geldi. Ali Torlak, Şahinoğlu ve Demir'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Şahinoğlu ve Demir'in durumunun iyi olduğunu söyleyen Torlak, "Saldırının sebebini bilmiyoruz. Araştıracağız." demekle yetindi. Polis ise alınan ifadelerin ve olay yerindeki incelemelerinin ardından soruşturma başlattı.

CİHAN