kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

EURO 2008 bitti sıra Fenerbahçe'de

Yeni Haber
Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda bulunan Fenerbahçeli futbolculardan Semih Şentürk ve kaleci Volkan Demirel, yarı finalde elendikleri şampiyonanın ardından yeni sezon için sarı-lacivertli ekibin hedeflerine konsantre olacaklarını ifade ettiler.

Bir haftalık tatilin ardından takımın çalışmalarına katılacak iki futbolcunun açıklamaları, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yayınlandı.

Fenerbahçe'nin üst düzeyde başarı hedefi için kısa bir tatilin ardından çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Semih, ''Avrupa Şampiyonası unutulmaz hatıralarla birlikte geride kaldı. Artık bu güzel şampiyonayı ardımızda bıraktık. Uzun süredir milli takımdayız. Onun öncesinde de lig vardı. Kısa da olsa bir tatile çıkacağız ve buna çok ihtiyacımız var.

Bir hafta sonra takımımızla birlikte idmanlara başlayacağız ve Fenerbahçe için futbola yeniden konsantre olacağız. Yeni sezonun Fenerbahçe için ne kadar büyük önem taşıdığının farkındayız. Fenerbahçe'nin hedefleri her zaman için aynıdır. Bu da en üst seviyede başarıdır. Bunun için ter akıtacağız'' ifadelerini kullandı.

Kaleci Volkan ise şampiyona öncesindeki hazırlık dönemi ile birlikte yaklaşık 1,5 aydır milli takımda bulunduklarını hatırlatarak, ''Bana göre çok güzel bir şampiyona geçirdik ve milli takım görevini yerine getirdi. Artık bu şampiyona geride kaldı. Bir haftalık tatilden sonra futbola Fenerbahçe için döneceğiz ve artık kulübümüzü düşüneceğiz. Bu sezon Fenerbahçe için ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz'' dedi.

AA