kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

A.R.O.G. için rekor bütçe

Yeni Haber
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, merakla beklenen yeni filmi AROG için şimdiden 6 milyon dolar harcadı. Film sonunda maliyetin 11 milyon dolara çıkması bekleniyor.

İŞTE A.R.O.G.'UN DETAYLARI...

Türkiye'nin en komik ve başarılı sanatçılarından Cem Yılmaz, yeni filmi A.R.O.G.'un çekimlerine start verince yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

*FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ünlü komedyen, çekimleri Antalya'da başlayan ve şimdilerde Afyon'da yapılan sinema filmi için 11 milyon dolarlık bütçe ayırdı. Her şeyin mükemmel olması için büyük bir emek harcayan Cem Yılmaz, film henüz tamamlanmadan şimdiden 6 milyon dolarlık harcama yaptı.

MAYMUN MASKELİ ADAMLAR!

Ünlü komedyen; filmin Taş Devri'nde geçen öyküsü için Nijerya'dan maymun getirtti. Bu maymunları bakılmaları için Darıca Hayvanat Bahçesi'ne teslim eden Cem, hayvanların huysuzluk yapmasıyla onları geri göndermek zorunda kaldı.

Cem Yılmaz, maymunların yerine Malezya'dan 12 tane maymun maskeli adam getirtti! A.R.O.G. için 4 bin tane figüranla anlaşan ünlü komedyen Cem Yılmaz, stresini atmak için ise çekimler arasında Hasan Kaçan'la bol bol pişti oynuyor!..

SAKLAMBAÇ