kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Olivier Martinez'yle barışmasına ilişkin bir yorum yapmayan Kylie Minogue'un yakın çevresi, güzel şarkıcının çok mutlu olduğunu söylüyor.

Kylie Minogue eski aşkına geri döndü

Aylardır eski sevgilisi Olivier Martinez'yle sadece arkadaş olduklarını söyleyen Kylie Minogue, Fransız aktörle barıştı. Önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Paris'te yemek yerken görülen çiftin aşkları gözlerinden okunuyordu ..
Geçtiğimiz yıl göğüs kanserini yenerek hayranlarının yüreğine su serpen Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, olaylı bir şekilde ayrıldığı Fransız aktör sevgilisi Olivier Martinez'yle barıştı. Martinez'yi kendisini aldattığı gerekçesiyle terk eden ancak dost kalmayı tercih eden Kylie Minogue, bu süreçte sürekli arkadaş olduklarını vurguluyordu.

İKİNCİ BİR ŞANS VERDİ
Martinez'ye her zaman değer verdiğini söyleyen Minogue, artık kalbine söz geçirememiş olacak ki, eski aşkıyla ilişkisine ikinci bir şans verdi. Önceki gün arkadaşlarıyla birlikte Paris'te öğle yemeği yerken görülen çift, yemek boyunca sarmaş dolaştı. Olivier Martinez esprileriyle kahkaya boğduğu Minogue'a sık sık sarıldı. Bir süredir Martinez'nin Paris'teki evinde yaşayan Kylie Minogue'un çok mutlu olduğu söyleniyor. Martinez'den hiçbir zaman vazgeçmediğini yakın dostlarına itiraf etmekten çekinmeyen Minogue, ilişkisiyle ilgili ser verip su vermiyor. Bu kez güzel şarkıcıyı kaybetmek istemeyen yakışıklı aktör de, onu mutlu edebilmek için elinden geleni yapıyor.
Haberin fotoğrafları