kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yeni imajı için Barbaros Şansal ve Yıldırım Mayruk’un çok önemli katkıları olduğunu belirten Betül Demir: Beni daha doğal olmam konusunda yönlendirdiler.

Kimse boşuna uğraşmasın en iyi albüm benim!

MERVE YURTYAPAN - MAGAZİN
Betül Demir, yeni albümü 'Süper'in rakiplerini sollayacağını söyledi ve ekledi: Kimse boşuna uğraşmasın ve kusura bakmasın. Sezen Aksu'dan sonra en iyi albüm benimki!..
Genç şarkıcı Betül Demir, 'Süper' adlı yeni albümü ile yaz sezonuna süper iddialı bir giriş yaptı. Serdar Ortaç, Hande Yener, Demet Akalın gibi ünlülerin albüm yarışı içinde olduğu bir dönemde piyasaya çıkmaktan çekinmeyen Demir, iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: "Kimseyi küçümsemiyorum çünkü albüm çıkartan herkes rakibimdir. Başarılı olmak için rakiplerimi yakından tanıyorum. Bütün albümleri dinledim. Sezen Aksu'nun 'Deniz Yıldızı'ndan sonra en iyi albüm benimki olmuş. 'Süper'i dinleyen herkes kaliteli işin ne demek olduğunu görecek. Bu yaz yine en iyi olan kazanacak."

ŞARKILAR İÇİME SİNDİ
* 'Süper' tam anlamıyla beni anlatıyor. Şarkılarım çok içime sindi ve bundan sonra iki yıl albüm yapmayı düşünmüyorum. Kimse kusura bakmasın ama bu yılın en iyi albümü benim!

*
Benim için Aysel Gürel'siz albüm olmaz. O benim öğretmenimdi. Son yıllarında yazdığı 'Balkaram' adlı şarkısını söyledim. Ayrıca bu albümün benim için en güzel armağanı, gazeteci-yazar Şengül Balıksırtı'nın ilk defa bir şarkı sözüne imza atmasıdır.

* Albümde 'Bir daha kimseyle düet yapmam' diyen Harun Kolçak'la 'Pişmanım'ı seslendirdim. Harun yaşadığı vefasızlıklar yüzünden yorulduğunu söylüyordu. Ancak ses rengimizin uyduğunu görünce tereddüt etmeden benimle düet yapmayı kabul etti.

*
Yavaş yavaş yurtdışında da faaliyet göstermeye çalışıyorum. Bence yurtdışına açılmak cesaret işidir. Şu ana kadar hiçbir şarkıcı Tarkan kadar cesaretli olamadı. O bu işe yüreğini koydu.

TELAŞA KAPILMIYORUM
* Serdar Ortaç, Hande Yener ve Demet Akalın'ın albümlerini dinledim. Sezen Aksu'dan sonra en iyi albüm benimki olmuş. Bu piyasadaki herkes benim rakibim ve en iyi olan kazanacak!

*
Rakiplerimi iyi tanımalıyım ki onlardan daha iyi işler yapabileyim. 'Kimseyi dinlemiyorum' diyen şarkıcılara da çok gülüyorum. Eğer ülkemizde yapılan albümleri takip etmiyorlarsa bu işi nasıl yapıyorlar?

* Çok sık albüm çıkaranlar kendilerine güvenmiyor. Eğer iki gün ekrandan uzak kalırlarsa yok olacaklarını biliyorlar. Bu sayede tüketimi tetikliyorlar. Ben tüketilmeyecek albümler yapıyorum ve bu nedenle telaşa kapılmıyorum. Şarkılarımla kendimi ifade ediyorum. Başkalarına laf atmadan başarılı olan bir yorumcuyum.

TEK AMAÇ ÜNLÜ OLMAK

* Her albümde tarz değişikliğine gitmek de bana mantıklı gelmiyor. Bence sürekli değişen insanlar arayış içerisinde. Kendi tarzlarını oturtmadıkları için böyle yapıyorlar ama bence bu doğru bir yaklaşım değil. Herkes yeniliklere açık olmalı ama değişimleri kendi tarzlarına uygun hale getirmeli.

* Kendilerine, seslerine ve yüreklerine inancı olmayan insanlar sahnede canlı performans da yapmıyor. Amaçları şarkıcı olmak değil, sadece ünlü olmak. Böylece daha çok ekranda görünüp, para kazanabileceklerini düşünüyorlar. Açıkçası bunda başarılı da oluyorlar! Ne kadar çok tartışılırlarsa o kadar çok gündeme geliyorlar...