kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Son kurban Eda Işık oldu

Anoreksiya hastalığı ile mücadele eden 26 yaşındaki Eda Işık, geçtiğimiz hafta kalp krizinden öldü. Kalp kasları eriyen Eda, hayatını kaybettiğinde 38 kiloya düşmüştü. Uykusunda geçirdiği kalp krizi nedeniyle öldüğü belirlenen Eda, geçtiğimiz yıl ailesi tarafından bir klinikte tedavi ettirilmişti. Çevresinde son derece popüler olan Eda Işık'ın arkadaşları, onun Facebook sayfasını mesajlarla doldurdu:

* Dostum benim, kabullenemiyorum... Kafamda bir yere oturtamıyorum... Hep kalbimde olacaksın. O şirin gülüşünü, dertleşmelerimizi unutmam mümkün değil. Kabul etmesi çok zor ama artık yoksun... Deniz K.

*
İçim acıyor Edoş. Küçüğüm, sen evimizin tatlı cadısıydın. Gün geçtikçe daha çok koyuyor. Yattığın yer cennet olsun, dualarım her zaman seninle. Didem S.

*
13-14 yıl paylaşılan birçok an... Hepsi bir bir aklımda. Çok erkendi Eda, ben çok üzgünüm. Huzur içinde uyu. Hülya A.

*
"Vedalaşmaları sevmem" demiştim sana... Hele böylesini hiç! Her yere geç kalırdın, bu sefer erken davrandın... Mekanın cennet olsun... Kler K.

*
Bugün sana olan son vazifemi yapmaya gittim ve o an seni hissedince 3 gündür üstümdeki ağırlık ve algılama eksikliği yerini çok daha büyük bir acıya bıraktı... Edam, can dostum... Rahat uyu... O güzelliğin ve gülüşün her zaman kalbimizde olacak. Çiğdem Ç.