kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fakir liselilerle kolejli gençler bu filmde karşı karşıya gelecek

ÖZLEM AVCI - MAGAZİN
Sinem Kobal, Mehmet Aslan ve Irmak Ünal'ın rol aldığı 'Ayakta Kal' filminin afiş fotoğrafı çekildi. Filmde, fakir ve kolejli öğrenciler arasındaki çatışma anlatılacak.....
Yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı, başrollerini ise Sinem Kobal, Mehmet Aslan, Irmak Ünal ve Okan Karacan'ın paylaştıkları 'Ayakta Kal' adlı gençlik filminin afiş fotoğrafları önceki gün çekildi.

İLK GENÇLİK DRAMASI
Çekimler sırasında oyuncular, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Filmde fakir bir liseli öğrenciyi canlandıran Mehmet Aslan çok heyecanlı olduğunu söyledi ve ekledi: "Türkiye'de daha önce hiç gençlik draması çekilmedi. 'Çılgın Dershane' de gençlik filmiydi ama daha eğlenceliydi. Bu filmde fakir gençlerle kolejliler arasındaki çatışmaları anlatacağız. Ben de Fransa'da okurken böyle olaylarla karşılaştım. Fransa'da göçmenler arasında büyük kavgalar olurdu. Türk olduğum için benden çekinirlerdi. Fakir değildim ama 15 yıl boyunca okula metro ile gidip geldim."

SAÇLARINI KOYULAŞTIRDI
atv ekranlarında yayınlanan 'Selena' adlı dizinin yıldızı Sinem Kobal da, filmin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Film için altın sarısı saçlarını koyulaştıran güzel oyuncu, "Çekimler yüzünden yaz tatili yapamayacak olmam önemli değil. Güzel bir sinema filmine imza atacağız" dedi.
Haberin fotoğrafları