kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Nicole Richie

Dünya da çok çekiyor

Nicole Richie: Geçtiğimiz aylarda doğum yapan Nicole Richie, birkaç hafta içinde o hastalıklı zayıf görüntüsüne geri döndü. Doktoru 'Weekly in Touch' dergisine verdiği röportajda, Nicole'ün diyete devam etmesi durumunda ölebileceğini açıkladı.
Ana Carolina Reston: Anorexia tanısı konan bir başka genç kadın Brezilyalı top model. Henüz 21 yaşında hayata gözlerini yumduğunda, sadece 39 kiloydu.
Karen Carpenter: Daha çekici görünmek için su diyetine başlayıp 17 kilo veren aktris, 32 yaşında kalp krizi geçirerek hayata veda etti. Öldüğünde 38 kiloydu.
Mary-Kate Olsen: Dünyanın en ünlü ikizlerinden biri olan Olsen; Hollywood Bulvarı'na el izini bırakmak için çağrıldığında, zayıflığıyla hayranlarını korkuttu. Çeşitli kliniklerde tedavi gören Mary-Kate bir parça kilo alsa da, hala yeme bozukluğu çekiyor.
Prenses Diana: Yaptığı mutsuz evliliğe ve basının devamlı peşinde oluşuna verdiği en büyük psikolojik tepki; Bulimia hastalığına yakalanması oldu. Prensesin her yemekten sonra yediklerini çıkarttığını, en yakın arkadaşları basına açıkladı. Gazeteler günlerce bunu yazdı.
Haberin fotoğrafları