kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ferhat Göçer kaza geçirdi

Yeni Haber
Aydın-Milas karayolundaki trafik kazasında şarkıcı Ferhat Göçer ve şoförü yaralandı.

Aydın-Milas karayolunun Selimiye mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Ferthat Göçer'in şoförü Refik Öztürk'ün kullandığı otomobil karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı.Kazada yaralanan Göçer ve şoförü, Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

OPR. DR. ELMALI: HAYATİ TEHLİKESİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Aydın-Milas kara yolundaki trafik kazasında yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ertan Elmalı yaptığı açıklamada, trafik kazası sonucu hastanelerine getirilen sanatçı Ferhat Göçer ve şoförünün tomografilerinin çekildiği belirtti.

Sanatçı Göçer'in genel sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesinin söz konusu olmadığını belirten Elmalı, ''Göçer'in yapılan genel muayenesinde korkulacak bir durum olmadığı ortaya çıktı. Bir dizinde hafif ezik var. Müşahede altındaki sanatçının tedavisi sürüyor'' dedi.

Elmalı, sanatçının şoförü Refik Öztürk'ün de hafif yaralı olduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı. Öte yandan, sanatçı İbrahim Tatlıses ve Niran Ünsal'ın hastaneye gelerek, Ferhat Göçer'in sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

''SAĞLIK DURUMUM İYİ, SEVENLERİM MERAK ETMESİNLER''

Aydın'ın Didim ilçesindeki trafik kazasında yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer, ''Sağlık durumum iyi, sevenlerim merak etmesinler'' dedi.

Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Göçer, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla MR çekilmesi için ilçede bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Sevk işlemi esnasında kendisini iyi hissettiğini söyleyen Göçer, ''Sağlık durumum iyi, sevenlerim merak etmesinler'' dedi. Aydın'ın Didim ilçesinde sabah saatlerindeki trafik kazasında Ferhat Göçer'in şoförü Refik Öztürk'ün kullandığı 09 D 5161 plakalı minibüsün İngiliz turistleri Aydın'ın Didim ilçesine götürdüğü öğrenilen Çağlayan Meriç'in kullandığı 35 LT 018 plakalı tur minibüsüyle çarpıştığı belirtilmişti.

Kazada, yaralanan iki sürücünün Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Bu arada, kazada yaralanan İngiliz turistler Kelly, Mavrean ve Denis Collins, Lilly Rose ve Chebec Foron'un aynı hastanedeki tedavileri devam ediyor.

KAZADA, 5 İNGİLİZ TURİST YARALANDI

Aydın-Milas kara yolunda meydana gelen kazada, şarkıcı Ferhat Göçer ile şoförünün yanı sıra 5 İngiliz turistin yaralandığı bildirildi.

Ferhat Göçer'in şoförü Refik Öztürk'ün kullandığı otomobil, Aydın-Milas kara yolunda, İngiliz turistleri Aydın'ın Didim ilçesine götürdüğü öğrenilen tur minibüsüyle çarpıştı.

Kazada, minibüsteki İngiliz turistler Kelly, Mavrean ve Denis Collins, Lilly Rose ve Chebec Foron'un yaralandığı belirtildi.Yaralanan 5 İngiliz turistin Milas 75. Yıl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

AA