kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Terim sonbahar için umutlu"

Yeni Haber
Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasına yarı finalde başı dik biçimde veda etmesinin ardından, İtalyan spor gazetelerindeki haberlerde, teknik direktör Fatih Terim'in İtalya'ya dönüş olasılığına ilişkin değerlendirmelere yer verilmeye başlandı.

Corriere dello Sport gazetesi, bugün konuya ilişkin yayımladığı bir haberde, Serie A kulüplerinde teknik direktör koltuklarının şu an itibarıyla dolu olduğunu da anımsatarak, ''Ancak Terim, sonbahar için umutlu. Hayal kırıklığına uğrayarak teknik direktörünün görevine son verecek ilk takımın başına geçmeye hazır'' dedi.

Avrupa Futbol Şampiyonasında Ay-yıldızlı ekiple mükemmel bir performans sergileyen Terim'in, İtalya'ya dönmeyi kendisinin de arzuladığına işaret edilen haberde, şu ifadelere de yer verildi:

''Terim son günlerdeki beyanatlarında, 'İtalya kalbimde' diye açıkça söyledi. Gurur, tutku ve hırs: Türk teknik adam, kanaatini desteklemek için Einstein'ı da kullanarak ve taraftar kitlesini (sadece taraftarları da değil) sıvazlayarak ülkemize geri dönmek istiyor. Zira, travmatik biçimde sonuçlanan Milan deneyiminin ardından, kendisine yeni bir fırsat tanınmasının en doğal hak olduğuna inanıyor.''

Haberde, Terimli Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında sergilediği mükemmel performansla herkesi büyülemiş olduğu da kaydedildi.