kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Terim takımın başında"

(AA)
Yeni Haber
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, dün akşan oynanan Almanya maçından sonra Milli Takım'ı bırakacağını açıklayan Fatih Terim'in 2010 Dünya Kupası'nda da takımın başında olacağını açıkladı.

Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, şu an için görevinin başında olduğunu söyledi.

Hasan Doğan, federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamasında, Fatih Terim ile Türkiye'ye dönerken uçakta da görüştüklerini belirterek, ''Fatih Terim şu anda milli takımın başındadır ve inşallah 2010 yılında da takımın başında olacak'' dedi.

Türkiye'de futbolcu ve teknik direktör olmanın zorluğuna dikkati çeken Doğan, şunları kaydetti:

''Çünkü başarılı neticeler olduğunda göklere çıkarılıyorsunuz ama tersi olduğunda ailenizle yemeğe bile çıkmak mümkün değil. Eleştirilerin boyutları ne yazık ki etik kuralların çok dışında oluyor. Hem hocamızda, hem futbolcularımızda bunun rahatsızlığı var. Ülkemiz herşeyin en iyisine layık. Yurtdışında bir takım, maç kaybettiğinde nasıl taraftarları onu alkışlarla uğurluyorsa, Türkiye'de de bu olabilmeli. Bunu başarabilmeliyiz. Görüyoruz, Türkiye her açıdan dünyanın zirvesinde. Hocamızın bu konuda sıkıntıları olduğunu biliyorum. Bunları aşacağız ama herkese şunu söyleyebilirim ki Fatih Terim, şu an milli takımlar teknik direktörüdür ve inşallah 2010 yılında da takımın başında olacak.''