kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Millilerimize İtalyan kancası

Yeni Haber
İtalyan spor gazetelerindeki haberlere göre İtalyan kulüpler, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda inanılmaz bir performans sergilemiş olan Türk oyuncuları transfer planları için kolları sıvamış bulunuyor.

Serie A kulüplerinden Juventus ve Milan'ın Arda'yla, Fiorentina ve İnter'in ise Semih ile ilgilenmekte olduğu belirtildi.

Corriere dello Sport, ''Semih ve Altıntop: Terim'in delikanlıları çok beğeniliyor'' başlıklı haberinde, ''Türk milli takımı, sadece son anlardaki geri dönüşleriyle değil, dün geceki oyunuyla da herkesi büyüledi'' dedi.

Haberde, Fiorentina'nın Hamit Altıntop'la ilgilendiği belirtilerek, ''Juventus, Arda Turan'ın peşinde. İtalyan kulüpler, maçların kaderini değiştirmiş olan golcü Semih'le de ilgileniyor (Fiorentina ve İnter)'' denildi.

Tuttosport gazetesinde ''Arda Juve'ye veya Milan'a'' başlığıyla yayımlanan haberde de ''Terim'in sol kanat oyuncusu Siyah-beyazlılar ile Kırmızı-siyahlılar arasında düelloya neden olabilir'' denildi.

Tuttosport, ''Boğaziçi'nin Cristiano Ronaldo'su'' diye nitelediği Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'un şu şekilde konuştuğuna da dikkati çekti:''Arda, her ne kadar Avrupa'dan çeşitli teklifler alsa da eminim ki Serie A'a top koşturacak. Juve ve Milan en fazla ilgi gösteren kulüpler. Pazartesiden itibaren görüşmelere başlayacağız.''

Haber çerçevesinde yapılan yorumda da Arda'nın Juventus'ta Pavel Nedved'in yerini alabileceği ileri sürüldü.