kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
78 daireden oluşan projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklüklerde daire alternatifleri mevcut. Ev sahiplerine verilen kullanım kılavuzlarında dairelerdeki eşya ve cihazların garanti belgeleri de yer alıyor.

Bu projenin 30 sayfa kullanım kılavuzu var

Segment İnşaat, Ataşehir'deki projesi Cumbba Home Club için 30 sayfalık kullanma kılavuzu hazırlıyor. Proje ağustosta teslim ediliyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bu projenin 30 sayfa kullanım kılavuzu var
Konut projelerinde yer alan sosyal alanların ve konutların özellikleri çoğaldıkça, tüketici için farklı hizmetler ortaya koyma gerekliliği de kendini gösteriyor. Öyle ki, bu durum, inşaat şirketlerini evler ve proje için kullanım kılavuzu hazırlamaya kadar götürdü. Segment İnşaat, Ataşehir'deki projesi Cumbba Home Club için bu uygulamayı yapıyor. Şirket, 4 bin 500 metrekarelik alanda inşa ettiği Cumbba Home Club için 30 sayfalık bir kullanma kılavuzu hazırlıyor. İçinde projeye dair her bilginin yer aldığı ve ortak yaşam alanlarında uygulanacak kurallara ilişkin bilgilerin toparlandığı kılavuzda, konutlarda kullanılan cihaz ve eşyaların garanti belgesi de yer alıyor.

Tüm kurallar bildiriliyor
Bu eşya ve cihazların en verimli şekilde nasıl kullanılması ve bakımlarının nasıl yapılması gereğini anlatan bilgilerin de bulunduğu kılavuzda; Cumbba Home Club yönetim planı, binaların mimari özellikleri ve deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edildiğini gösteren belgeler, site içerisindeki aktivitelerle ilgili bilgiler, fitness, sauna ve çocuk oyun alanları ile ilgili bilgiler, sosyal tesisler ile ilgili detaylı açıklamalar ve kullanım kuralları, otopark kullanım kuralları, bisiklet park kuralları ve buna benzer genel sosyal tesis kuralları, güvenlik kontrolü bilgileri, açık ve kapalı havuz kullanım kuralları, sinema salonları ile ilgili bilgiler ve kullanım kuralları gibi bir çok bilgiye yer veriliyor.