kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sol Şerit

23.06.2008
Fiorino Combi 28 bin 300 YTL'den başlıyor
Bursa'da üretilerek tüm dünyaya ihraç edilen Fiat Fiorino, Combi versiyonuna kavuştu. Yukarı açılır arka kapısı ile dikkat çeken Fiorino Combi, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyonu, klima, 2. sürgülü kapısı, ABS, sürücü yolcu ve yan hava yastığı gibi donanımları içeren versiyonuyla satılıyor. 75 bg'lik dizel motorla satın alınabilecek olan Fiorino Combi, 28 bin 300 YTL'den başlıyor.

3 bin 400 YTL'lik donanım Doğuş Oto-Seat'tan hediye
Doğuş Otomotiv-SEAT, Ibiza ve Cordoba Stylance modelleri için, haziran sonuna kadar sürecek bir kampanya düzenliyor. Kampanya kapsamında SEAT bu iki modelini satın alacak tüketicilere 3 bin 400 YTL değerinde; hız sabitleyici, yol bilgisayarı, metalik renk, ısıtmalı katlanabilir yan aynalar, elektrikli arka camlar, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile alüminyum alaşım jant ekipmanlarından oluşan paket hediye ediliyor. Doğuş Otomotiv- SEAT'ın hediye paket kampanyası süresince SEAT Ibiza 25 bin 935 YTL'den, SEAT Cordoba modeli ise 26 bin 190 YTL'den sunuluyor.

Nissan'ın yeni plazası Okmeydanı'nda açıldı
Yerka Otomotiv, Okmeydanı Piyale Paşa Bulvarı'nda Nissan Yerka Plaza'nın açılışını gerçekleştirdi. İstanbul'un Avrupa yakasına hizmet verecek Nissan Yerka Plaza açılışına, Nissan Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Nobuhiro Yoshida da katıldı. Yerka Otomotiv Grup Başkanı Emre Yerlici "Yerka Otomotiv büyümeye devam ediyor. Nissan'ın en yeni modellerinin satışı ve satış sonrası desteği konusunda, Nissan Yerka Plaza'da ve Maslak'taki Showroom'da profesyonel bir hizmet anlayışı hâkim olacaktır" dedi.

Auris ve Corolla'nın dizellerinde indirim 3 bin 500 YTL'yi buluyor
3 Temmuz'a kadar devam edecek kampanya çerçevesinde Toyota; Corolla, Auris ve Yaris'in dizel modellerinde iddialı fiyatlar sunuyor. Auris'in dizel modellerinde 3 bin 500 YTL, Corolla'nın dizel modellerinde ise 2 bin 600 YTL indirim sağlayan Toyota, Auris 1.4 D-4D modeli 34 bin 700 YTL'den; Corolla 1.4 D-4D modeli de 37 bin 750 YTL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Yaris'in dizel modellerinde ise indirim 3 bin 500 YTL'yi buluyor. Ayrıca Yaris 1.3 Terra modeli satın alanlara 15" alüminyum jant, arka tampon tasarım, basamak kaplaması ve özel vites topuzundan oluşan aksesuar paketi hediye ediliyor.
Haberin fotoğrafları