kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kapanış İspanyol şarkıcı Iglesias'la

Yeni Haber
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sahaya son çıkan, İspanyol şarkıcı Enrique Iglesias olacak.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan habere göre, 29 Haziran Pazar günü yapılacak final maçıyla sona erecek 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sahaya en son Iglesias çıkacak.İspanyol şarkıcı, final karşılaşmasına ev sahipliği yapacak Viyana'nın Ernst Happel Stadı'ndaki 10 dakikalık performansında, turnuvanın resmi şarkılarından biri olan ''Beni duyabiliyor musun?''u (Can you hear me?) da seslendirecek.

''Rhythm Divine'', ''Be With You'', ''Hero'', ''Escape'', ''Do You Know?'' gibi şarkıları tüm dünyada dinlenen, dünyaca ünlü müzisyen Julio Iglesias'ın da oğlu olan 33 yaşındaki şarkıcı, ''İsviçre ve Avusturya'daki futbol şenliğine katkı sağlamaktan ötürü mutluyum. Finalde sahne almak benim için bir onur'' dedi.

UEFA Reklam Müdürü Philippe Margraff da futbolu seven ve Avrupa kanı taşıyan şarkıcının kendileri için mükemmel bir seçim olduğunu belirtirken, ''Enrique, şarkılarıyla parti havası estirecek'' diye konuştu.

CAN YOU HEAR ME?

Enrique Iglesias, Steve Morales ve Frankie Storm tarafından yazılan, Big Ben Diehl ve Carlos Pacuar tarafından Miami'deki bir stüdyoda kaydedilen şarkı, 3 dakika 44 saniye.

Radyolarda dinlenen, cep telefonlarında zil tonu olarak kullanılan şarkı, 9 Hazirandan bu yana da tek şarkılık CD şeklinde müzik marketlerdeki yerini aldı.