kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Terim'in gurur maçı

Yeni Haber
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın EURO 2008'de yarın Almanya ile yapacağı yarı final maçıyla birlikte Türk futbol tarihinde yeni bir sayfa açacak.

Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli teknik adamlar arasında yer alan Fatih Terim, yarınki Almanya maçında ayrı bir gurur yaşayacak.Türk Milli Takımı'nı 1996 yılında İngiltere'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası finallerine götürerek bir ilke imza atan Terim, yarınki Almanya maçıyla birlikte (A) millilerin başında ilk kez Avrupa Şampiyonalarında yarı final heyecanını yaşamanın gururunu taşıyacak.

(A) Milli Futbol Takımı'nın başında en çok sahaya çıkan teknik adam unvanının da sahibi olan Fatih Terim için yarınki maç kariyerinde çok özel bir yer teşkil edecek.

-76. MİLLİ SINAVI-

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın Almanya ile yarın yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası yarı final maçıyla
birlikte 76. milli sınavını verecek.

(A) Milli Futbol Takımı'nın başında ilk maçına 11 Nisan 1990 tarihinde Kopenhag'da Danimarka'ya karşı 1-0 yitirilen özel maçta çıkan Fatih Terim, daha sonra 1993-1996 yılları arasında görev yaptığı milli takımı, 17 Ağustos 2005'de Sofya'da Bulgaristan ile yapılan özel karşılaşmadan bu yana çalıştırmaya devam ediyor.

Ay-yıldızlılar, (A) Milli Futbol Takımı'nın başında en çok maça çıkan teknik adam unvanını elinde bulunduran Fatih Terim yönetiminde yaptığı toplam 75 maçta, 35 galibiyet, 22 beraberlik, 18 yenilgi alırken, 110 gol atıp, kalesinde 84 gol gördü.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ