kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

111 Avro'ya yurt dışına uçak bileti!

Yeni Haber
Türk Hava Yolları tarafından her ay 12 yurt dışı noktasına uygulanan promosyonel ücretlere, yoğun talep nedeniyle Amerika, Uzakdoğu, Çin ve Güney Afrika noktaları da eklendi.

Türk Hava Yolları'nın tüm yıl boyunca devam eden "111 Avro'ya yurtdışı fırsatı" kampanyasının Temmuz ayı uçuş noktaları belli olurken yolcuların sözkonusu promosyon ücretlerine rağbet etmesi üzerine Amerika, Çin, Güney Afrika ve Uzakdoğu uçuşları da 333 Avro ücretle satışa sunuldu.

Yaz-kış, düşük-yoğun sezon ayrımı olmaksızın her hafta yenilenen kampanyada dış hat uçuş noktalarına yolcular vergiler hariç ekonomi sınıfında Avrupa'ya 111 Avro'ya, business sınıfta 333 Avro'ya; Amerika, Güney Afrika, Çin ve Bangkok'a ekonomi sınıfta 333 Avro'ya gidiş-dönüş bilet alabilecekler.

Temmuz ayında promosyonel fiyatla uçulabilecek yurtdışı hatları şöyle:

"Johannesburg, Capetown, Halep, Zagrep, Ljubljna 1-7 Temmuz; Şikago, Milano, Moskova, Atina 8-14 Temmuz; Osaka, Pekin, Şangay,Barselona, Sanaa, Priştina 15-21 Temmuz; Bangkok,Simferepol,Bruksel,Rostov 22-31 Temmuz."

Ankara ve İzmir' den yapılacak seyahatlerde belirlenen ücretlere 50 Avro, diğer Türkiye çıkış noktaları ve Ercan'dan yapılacak seyahatlerde ise 80 Avro eklenecek.

(ANKA)