kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadınlar her şeyi isteme cesaretini nereden alıyor?

Günümüzde kadın hakları savunucuları öyle çok ses çıkarıyor ki, karşılarında onlara itiraz edecek erkek bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Erkek haklarını savunacak kimse yok!.
Birçok kadınla birlikte oldum. Sonunda anladım ki, kadınlar bedenlerine karşılık, gördükleri her şeyi biz erkeklerden istiyorlar. Bu isteklerini karşılamadığın zaman da insanı yerden yere vuruyorlar. Alnına kara bir leke çalıyorlar. Bu cesareti nereden alıyorlar? (İdris K.)

Al Bundy demiş ki: "Sigorta evlilik gibidir! Sürekli bir şeyler ödersin ama geriye hiçbir şey alamazsın!" Bu sözün gerçekliğinden yola çıkarsak size diyeceğim şudur: "Söğüşçü kadınlar karşısına adamakıllı erkek hakları savunucularının çıkıp göğüs göğüse çarpışması gerekiyor!" Tüyü yolunan yetim erkeklerin haklarını 'tüy dökücü!' kadınlara karşı savunacak, kadın hakları savunucularının argümanlarını çürütecek gönüllü erkek avukatlar yetiştirmek gerekiyor.

HUKUK MU, KADIN MI ÜSTÜN?
Hiç düşündünüz mü? Hukuk sisteminde neden hakim, savcı ve avukat vardır? Çünkü adil bir karar verilebilmesi için hakları ve menfaatleri çelişen iki taraf olması, bu iki tarafın da kendisini savunabilecek hukuk bilgisine ve imkanına sahip olması gerekiyor. Ancak böylece adil bir yargılama yapılabilir. Peki, mahkemede sadece hakim ve savcı olursa adil bir karar verilebilir mi? İşte ne yazık ki günümüz kadın-erkek ilişkilerindeki son durum budur. Hakim kadınlar ile light erkek savcılar, hakiki erkeklerin canına okuyorlar! Çünkü tüyü yolunan erkeklerin haklarını savunacak erkek avukatlar ne yazık ki yok. Günümüzde kadın hakları savunucuları o kadar fazla ve basında sesleri o kadar çok çıkıyor ki, karşılarında onlara itiraz edecek erkek bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Bunun sonucunda da tüy yolucu kadınlar bir ilişkide erkekleri domuz gibi görüp, onları avlamaya başladılar. Erkeklerden kıl koparmayı sevap ve kar saydılar. Bir kadının eliyle cımbızlanan erkekler de hep bir ağızdan şöyle haykırdılar: "Pozitif ayrımcılık mı? Ona karşıyız! Artık susmayız! Feministlere karşı topyekün kalkınma programı isteriz! "