kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İTFAİYE EKİPLERİ GELDİ Minik Nazihe’nin yaşadığı korku ve panik, yüzünden okunuyordu.

Kafası balkona sıkıştı iki saatte kurtarıldı

CİHAN
Konya'da oyun oynarken başını balkon korkuluklarına sıkıştıran 3 yaşındaki Nazihe, 2 saat süren yoğun çaba sonrası kurtarıldı..
Konya'da 3 yaşındaki bir çocuk, kafasını 6. kattaki evlerinin balkon korkuluklarına sıkıştırdı. Korkulu anlar yaşayan küçük kız, ailesi, yakınları ve belediye ekiplerinin 2 saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı. Olay, Seydişehir Hacı Seyit Ali Mahallesi Seyit Harun Bulvarı üzerindeki bir apartmanın altıncı katında yaşandı. Sabah kahvaltı yaptıktan sonra balkona çıkan Nazihe D., oynarken kafasını balkon korkuluğuna sıkıştırdı. Kafasını sıkıştırdığı yerden geri çıkaramayan Nazihe, ağlamaya başlayınca annesi ve babası balkona koştu. Bir süre küçük kızı kurtarmaya çalışan ailesi başarısız olunca, Seydişehir Belediyesi itfaiyesine haber verildi.

MERMERLERİ KIRDILAR
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bir an önce küçük kızı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışmalara başladı. Küçük kızın kafasını sıkıştığı yerden çıkarmak mümkün olmayınca, ekip balkon korkuluğunda bulunan mermerleri ve alçıpenleri kırmaya karar verdi. Alçıpenden yapılan korkulukları kıran ekip, mermeri de sökerek, küçük kızı sıkıştığı yerden kurtardı.