kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Askeri birlikte patlama: 15 yaralı

Yeni Haber
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 106. Topçu Alayı'nda meydana gelen patlamada toplam 15 askerin yaralandığı öğrenildi.

Patlamanın, nöbet değişimi için devriye görevi yapılan araçta henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldiği öğrenildi.

Patlama ve sonrasında çıkan yangında yaralanan 15 asker önce İslahiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Vücutlarında yanıklar oluşan Mustafa Konuk, Şaban Çeliker, Ali Koç, Aytekin Parlak, Hüseyin Demirbaş ve Veysel Turfan, ambulanslarla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi yanık ünitesine gönderildi.

Yaralı askerlerden Koray Kaplan, İsmail Tomhan, Serkan Öztürk, Serkan Yılmaz, Ramazan Onalt, Harun Raşit Şahin, Ömer Oçak ve Deniz Tutuş, İslahiye Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından İskenderun'daki hastanelere sevk edildi.

Askerlerden hafif yaralı olan Nurettin Şimşek ise kaldırıldığı İslahiye Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Gaziantep Vali Vekili Mehmet Okur, konuyla ilgili askeri savcılığın soruşturma başlattığını, gerekli açıklamaların daha sonra Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılacağını söyledi.