kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hırvatları yıkan Semih otel önünde bekleyen vatandaşlarımıza imza dağıttı. Uğur ve Ayhan ile Servet ve Gökhan da ikili gruplar halinde Viyana'yı gezdiler. Futbolcular bol bol imza dağıttı.

Başları dik gezdiler

Mucizevi başarılarıyla futbol tarihine geçen Millilerimiz dün Viyana'yı gezdi. Futbolcularımıza kentte büyük ilgi vardı..
Önceki gün Hırvatistan karşısında iki saati aşkın süreyle müthiş bir mücadele veren Milli Takımımız dünü dinlenerek geçirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in Viyana'ya 90 km mesafede bulunan Krems kasabasındaki oteli beğenmediği ve kampı Viyana'ya taşıdığı öğrenildi. Futbolcularımız dün öğleden sonra Viyana şehir merkezinde turlayarak alışveriş yaparken, teknik heyet ise otelde dinlenmeyi tercih etti. Önceki gün yarı finale çıkma başarısını göstererek tarihe geçen Millilerimize Viyana'daki gerek Türk gerek diğer ülkelerden futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Bu arada Uğur Boral'ın menajeri Ali Egesel Millilerimizin fotoğrafını çeken gazetecilere engel olmak istedi. Egesel'in tavırları kafilede huzursuzluğa sebep oldu.
Haberin fotoğrafları