kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nihat Kahveci milli takım kampından ayrıldı

(A.A)
Yeni Haber
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltı atışları sonrasında eleyen (A) Milli Takım'nda, golcü oyuncu Nihat Kahveci sakatlığı yüzünden bugün kamptan ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Nihat Kahveci'nin dün ve bugün yapılan muayenelerinde, ileri tetkik ve konsültasyonları neticesinde sağ uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde zorlanmaya bağlı 3. derece rüptür (yırtık) tespit edildiği ve tendon bütünlüğünün tamamen ortadan kalktığının anlaşıldığı belirtildi.

Nihat'ın durumuyla ilgili olarak kulübü Villareal'in sağlık heyetine gerekli bilgi ve dokümanların iletildiği ifade edilen açıklamada, söz konusu sakatlığı sebebiyle cerrahi müdahale dahil tüm tedavilerini ve rehabilitasyon sürecini İspanya'da gerçekleştirecek milli futbolcunun, bugün takım arkadaşlarıyla vedalaştığı ve başarı dileklerini sunarak, öğleden sonra kamptan ayrıldığı bildirildi.

Sol diz iç yan bağlarındaki problem nedeniyle tedavisi süren Servet Çetin'in de yarı finalde Almanya ile oynanacak maçta forma giymesinin çok düşük bir ihtimal olduğu ifade edildi.

Milli takım sağlık ekibi tarafından diğer sakat oyuncularla ilgili de şu bilgiler verildi:

Emre Belözoğlu: Salondaki çalışmalarını sürdüren futbolcu bugün akşam idmanında sağlık ekibi denetiminde saha çalışmasına çıkacak.

Tümer Metin: Kasık ağrısı problemiyle tedavi gören oyuncunun saha antrenmanlarına sağlık ekibi denetiminde devam edilecek.

Emre Güngör: Turnuvayı kapatan futbolcunun tedavisine sabah-akşam çift seans olarak devam ediliyor.

Açıklamanın son bölümünde ise Hırvatistan maçında küçük sağlık problemleri yaşayan Mehmet Topal, Rüştü Reçber, Semih Şentürk, Gökdeniz Karadeniz'in tedavilerinin sürdüğü ve şu an itibariyle oynamalarına engel bir durumun görülmediği belirtildi.