kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kim daha mutlu?

Yeni Haber
Fransızlar, Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin eski eşi Cecilia'nın mı, yoksa yeni eşi Carla'nın mı daha mutlu olduğunu tartışıyor. İbre Cecilia'dan yana...

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy bundan tam 8 ay önce eşi Cecilia Ciganer-Albeniz'den boşandı. Ardından da o dönemki sevgilisi Carla Bruni ile yeni bir evliliğe yelken açtı. O dönemden bu zamana kadar geçen süreçte birçok gazete, dergi ve yazar Sarkozy'nin hayatına damga vuran bu iki kadın arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları masaya yatırdı. Bugünlerde ise Fransa'da, bu iki kadından hangisinin daha mutlu olduğu tartışılıyor.

* SARKOZY - CARLA BRUNİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* SARKOZY - CECİLİA CİGANER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ARTIK DAHA ÖZGÜRÜM

İkilinin yeni hayat tarzlarına bakıldığında, Cecilia'nın boşandıktan sonra Carla'dan çok daha özgür bir hayat sürmeye başladığı göze çarpıyor. Cecilia artık Elysee Sarayı'nda yaşamadığı için günlerini istediği yerde, istediği şekilde geçirebiliyor. Carla Bruni ise, ister istemez Saray rutininin gölgesinde bir hayat yaşamak mecburiyetinde kalıyor. Cecilia bu konuda, "Nicolas ile evliyken en çok özendiğim şey normal bir kadın gibi sokaklarda dolaşıp, oğlum Louis ile süpermarkete gidebilmekti. Artık bunu yapabildiğim için gerçekten çok mutluyum" diye konuşuyor. Carla ise resmi davetlerle uğraşmaktan, oğlu Aurelien'i okula götürmek için bile zaman bulamıyor. Bu görevi onun yerine genellikle annesi Marisa Borrini üstleniyor.

HER İKİSİ DE ÇOK AŞIK

İkilinin aşk hayatlarına bakıldığında; genç kızlık döneminde arkadaşlarına "Nükleer güce sahipmiş gibi kuvvetli bir adamla birlikte olmak istiyorum" diyen Carla Bruni'nin, keyfinin fazlasıyla yerinde olduğu göze çarpıyor. 12 yıllık evliliğini bitirdikten birkaç ay sonra, evliyken de ilişki yaşadığı halkla ilişkiler uzmanı Richard Attias ile nikah masasına oturan Cecilia ise; mutluluğunu şöyle dile getiriyor: "Richard hayatımda en çok sevdiğim adam. Ben ondan önce aşkın ne olduğunu hiç bilmemişim."

İBRE ESKİ LADY'DEN YANA!

Tüm bu veriler, iki kadının da mutluluk konusunda birbirleriyle başa baş bir hal içinde olduğunu gösteriyor. Ancak yıllarca Elysee Sarayı'nın duvarları arasında mutsuz yaşadıktan sonra, 50'sinde ikinci baharını yaşama fırsatını yakalayan Cecilia'nın, bu açıdan 39 yaşındaki Carla Bruni'den bir adım önde olduğu düşünülüyor. (Closer dergisi)

GÜNAYDIN