kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Viorel Catarama

25 bin dolarlık odada Boney M'li doğum günü partisi

Sinan ÖZEDİNCİK
Ünlü Rumen işadamı Viorel Catarama, bir hafta süren ve 80 şişe şampanya tüketilen doğum günü kutlamasını Belek'teki Calista Luxury Resort'un gecesi 25 bin dolarlık villasında yaptı..
Mobilya devi Elvila İnternational'ın sahibi, dünyaca ünlü Rumen işadamı Viorel Catarama'dır. Catarama, 53'üncü yaşını geçtiğimiz haftalarda Antalya, Belek'te kutladı. Senede birkaç defa ailesi ve arkadaşları ile gelip Calista Luxury Resort bünyesindeki Villa Leo'da konaklayan Catarama, bu kez de doğum günü için buradaydı. Çok sevdiği, 80'li yılların dünyaca ünlü grubu Boney M.'i de otele getirtip mini bir konser verdirten Catarama'nın bir hafta süren doğum günü partisine Gazprom, Yukas ve Sibneft gibi Rus petrol devlerinin yöneticileri de katıldı. İddialara göre, yaklaşık 1 milyon dolara malolan partide, Boney M'in mini konserinin yanı sıra oryantal gösterisi de vardı.

DUVAR KÂĞIDI SWAROVSKI TAŞLI
Partide su gibi içki içildi. 80 şişe Dom Perignon şampanya, 12 şişe Belvedere vodka ve 3 şişe Hennesy viskinin içildiği partide, 8 kilo da Beluga havyar tüketildi. Otelin alacart restoranının şefleri, 1 haftalık parti boyunca en spesiyal yemeklerini hazırladı. Her yemekte bizdeki menemene benzeyen, Rumenler'in şakşuka (Bizdeki şakşuka gibi değil) dediği yemek mutlaka yer aldı. Otelde, aralarında masöz ve spor hocasının da bulunduğu 20 kişilik ekip sadece Catarama ile ilgilendi. Otelin helikopteri ile Catarama ve arkadaşları sık sık Antalya'yı gezdi. Calista Luxury Resort'un geceliği 25 bin dolarlık, duvar kâğıtları swarovski taşlı ve muslukları 24 ayar altın kaplama olan VIP Villa Leo'su yaz sezonu boyunca dolu. Bin 500 metrekarelik villanın yatırım maliyetinin yaklaşık 3 milyon doları bulduğu belirtiliyor. Otelin Genel Müdürü Ali Kızıldağ, kendine ait restoranı, havuzu, sinema salonu, SPA ve Türk hamamı bulunan villa için "adeta otel içinde bir otel" tanımını kullanıyor. Calista'daki villaların, Türkiye'nin en pahalı otel villaları olduğunun altını çizen Ali Kızıldağ, single villada gecelemenin bedelinin 6 bin dolar olduğunu, ikiz villalarda ise geceleme bedelinin 2 bin 500-3 bin dolar arasında değiştiğini söylüyor.
Haberin fotoğrafları