kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

One night stand!

Ey bazı okuyucularım! Yazının başlığına bakıp da bendenizi 'İngiliz dili hayranı!' olmakla suçlamayın. Hemencecik bilgisayarınızın başına oturup bana 'e-mail!' yağdırmaya da kalkmayın. Ben de sizin gibi gayet iyi biliyorum ki, 'Türkçe'nin suyu çıkmadı!' Ama gelin görün ki 'Seks and The Bizim City'de yaşayanlar benim gibi halk ağzıyla konuşmuyorlar. Onlar 'tek gecelik ilişki!' yaşayıp adına da 'one night stand!' diyorlar. Dedikleri gibi de 'havalı!' bir hayat yaşıyorlar. Peki, tek gecelik ilişki nedir? Tek gecelik ilişkinin esas kahramanı kimdir? Tek gecelik ilişkinin mevsimi var mıdır? Tek gecelik ilişki yaşayanlar ne zaman tüy döker?

AĞAÇ ERKEKLER!
Gördüğünüz gibi 'tek gece!' ye birçok soru sığdırabiliriz. Ama ben, tren katarı gibi soruları peş peşe dizeceğime, en iyisi bildiklerimi tek tek yazayım. Gece kaçamak yapanların sabah olduğunda yataktan nasıl kaçtıklarını anlatayım. Size hemen kafadan da şu gerçeği söyleyeyim: 'Tek gecelik ilişkinin başı vardır, kıçı yoktur!' Bu gecelerde önemli olan 'niyettir!' Öyle niyet dediysem de 'er kişi!'nin niyetinden bahsetmiyorum. 'Er hatun!'ların niyetinden bahsediyorum. Bu yüzden de diyorum ki; "Tek gecelik ilişkiyi erkek değil, aslında kadın yaşar! Kadının bu amacına, erkekler araç olur! Araç olmak için de erkek, gecenin bir vaktine kadar o kadının karşısında ağaç olur!"

SEZON AÇILDI!
Bana göre tek gecelik ilişki yaşayan seks düşkünlerinin hayat felsefesi şu: 'Karanlıkta yürü! Arkanda gölge olmasın!' Her ne kadar bu sözü az önce uydursam da, şimdi yazacaklarımı kesinlikle uydurmuyorum. Geçen gece Sortie'ye gittim. Güzel kadınlar 'mavi boncuk!' gibi yan yana dizilip, 'mehtaba çıkmışlar!' Attıkları bakışla da herifleri ayı postu gibi yere sermişler. Serinlemek içinde onları geceye saklamışlar. Böylelikle tek gecelik ilişkinin de sezonunu açmışlar. 'Duygusal ilişki!'yi kışlık rafına kaldırıp, yazlık rafından da 'bedensel ilişki!'yi indirmişler. Yani demem o ki sevgili okuyucularım, tek gecelik ilişkiden diğer gecelere iş çıkmaz! Tek gecelik ilişkiyi kısrak ister, erkek at ise kişner. Bu ilişkide kaderine değil, bahtına çıkan şeye razı olursun. Ayılıp kendine geldiğinde de; "Allah'ım! Yatağımdaki şu sıska şey de neyin nesi, kimin fesi?" diye söylenirsin. Ondan sonra da günün ilk ışığıyla birlikte ortadan toz olmak istersin. Şayet odayı ilk önce terk edip giden sensen 'mağrur!', yok şayet odada kalan sensen 'mağdur!' olursun!