kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güncel Haberler
Geriİleri
Yine magandalar: 4 yaralı
03:34
Türkiye'nin, Hırvatistan'ı penaltılarla yenerek 13. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı finale yükselmesinin ardından Adana ve Mersin'de yapılan kutlamalarda, 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre maç sonrası, Adana'nın Seyhan ilçesindeki Emek mahallesi'nde, bir apartmanın 3. katında oturan Elif Burak (20), gösterileri evinin balkonundan izlerken tabancayla yaralandı.

Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalçasından yaralanan Burak'ın, ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Mithatpaşa mahallesi 120. sokaktaki evinin damından kurusıkı tabancayla ateş etmek isteyen Mustafa Özkaya (62) ise kendi kendini yaraladı.

Parmaklarından yaralanan Özkaya, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan güvenlik güçleri, kentte silahlı kutlama yapanları belirlemek amacıyla cadde ve mahallelerde kamerayla çekim yaptı.

Mersin'deki maç kutlamalarında da havaya açılan ateş sonucu 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Siteler mahallesinde, tabancayla rastgele açılan ateş sonucu, evlerinin damında uyuyan Hüday Gündoğdu (12) çenesinden vuruldu.

Ailesi tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gündoğdu, yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkedildi.

Tozkoporan mahallesinde oturan Ali Karakoyun da kutlamaları izlemek için çıktığı evinin balkonunda bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Karakoyun, Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.