kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Türko, 500 bin YTL'lik bonus dağıttı

FATİH ATALAY
Garanti Bankası'nın Avrupa Şampiyonası için tasarladığı Türko karakteri 20 bin SMS aldı. Bonuscard, futbolseverlere her gol için 5 YTL bonus verdi. Türko'lar 3 maçta toplamda 500 bin YTL'lik bonus dağıttı..
Avrupa Şampiyonası heyecanı tam gaz devam ederken futbolseverleri düzenledikleri kampanyalarla ilgilerini çekmeye çalışan şirketler de birbirlerinden 'farklılaşmaya' çalışıyor. Dün akşam Hırvatistan'la çeyrek finalde karşılaşan Milli Takım'ın ana sponsorlarından olan Garanti Bankası da bu firmalardan biri.

GOL BAŞINA MESAJ
7-15 Haziran tarihleri arasında 500 YTL ve üstü harcama yapan Bonuscard sahiplerine Garanti Bankası, Milli Takım'ın attığı her gol başına 5 YTL'lik bonus kazandırdı. Kampanya sürecinde kart sahipleri toplamda 500 bin YTL'lik bonus elde etti. Böylece bonuslular hem A Milliler'in attıkları gollere hem de kazandıkları bonuslara sevindi. Bonuslular kampanyada en fazla 25 YTL'lik bonus kazanma fırsatı yakaladı. Milli Takım'ın grup elemelerinde oynayacağı maçlardan önce cep telefonlarından takımın atacağına inandığı gol sayısı kadar 3340'a mesaj atan bonuslular, Ay Yıldızlılar'ın attıkları gol başına 5 YTL'lik bonus kazandı.

20 BİN SMS ATILDI
Portekiz karşısında gol bulamayan Ay Yıldızlılar, İsviçre'ye 2, Çek Cumhuriyeti'ne ise 3 gol atmıştı. Grup elemelerinde toplamda ağları 5 kez havalandıran Milliler golleri attıkça bonuslular da bonusa boğuldu. Toplamda 20 bin kısa mesajın yollandığı kampanya sonucunda 500 bin YTL'lik bonus dağıtıldı. Grup maçları için hazırlanan kampanyanın ardından Garanti Bankası kampanyayı uzatmaya karar verdi. 20-22 Haziran arasında 200 YTL ve üstü harcama yapan kredi kartı sahipleri, Hırvatistan maçından önce kısa mesaj yolladıkları taktirde, Ay Yıldızlılar'ın attıkları gol başına 10 YTL kazanma fırsatı yakaladı. Bonuscard sahibi olmayıp da 3340'a kısa mesaj atanlar ise kartları ellerine ulaştıkları zamanda Bonuslarını harcama şansını elde edebilecek.