kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Alışverişin Freud'u Radice Boyner yönetimine girdi

Marks&Spencer ve Selfridges'da üst düzey yöneticilik yapmış olan Vittorio Radice, Boyner ve Beymen'e bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atandı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Alışverişin Freud'u Radice Boyner yönetimine girdi
Global perakende sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan ve alışveriş psikolojisinin Freud'u olarak tanımlanan Vittorio Radice, Boyner ve Beymen'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Vittorio Radice'in Boyner ve Beymen'in yönetim kuruluna katılımından memnuniyet duyduğunu belirten Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, bu atamanın Boyner ve Beymen'in uzun dönemdeki gelişim planlarına yardımcı olacağına inandığını söyledi. Vittorio Radice ise Boyner ve Beymen'in yönetim kuruluna katılmış olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek "Her iki şirketinde çok büyük bir potansiyeli var. Boyner Holding ve CVCI ile çalışmayı dört gözle bekliyorum" dedi.

MARKA ALGISINI ARAŞTIRDI
Daha önce Habitat UK Genel Müdürü, Selfridges CEO'su, Marks&Spencer'da tepe yöneticisi olarak görev yapan Vittorio Radice, halen İtalya'daki La Rinascente'nin CEO'su ve aynı zamanda McArthur Glen Ltd ve Ishaan'nin da bağımsız yönetim kurulu üyesi. 1990'larda Londra'ya gelen İtalyan Radice, tüketicilerin marka algısını değiştirmesiyle ve alışveriş yaptırmayı sevdirmeyi temel ilke edinmesiyle tanınıyor.