kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İhtiyacımız vardı

Başbakan Erdoğan, gecenin sonunda coştu, "Eşim ağlayarak beni aradı. Ülkemizin böyle bir zafere çok ihtiyacı vardı" dedi..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Viyana'da Milli Takım'a destek verdi. Özel uçakla Viyana'ya giden Erdoğan, kendisine Trabzon'da hediye edilen Milli Takım kaşkolu ile Ernst Happel Stadı'nda yerini aldı. Maçtan önce de Avusturya Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilen ve Avusturya Başbakanı ile görüşen Erdoğan, gurbetçilerden de büyük ilgi gördü.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Erdoğan, UEFA Başkanı Michel Platini ve Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile birlikte maçı izlerken, uzatmanın son dakikalarında gelen Hırvatistan golü ile önce üzüldü, Semih'in beraberlik golüyle de coştu.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


GÜL DE YARI FİNALE GİDİYOR

Maçın ardından Terim'i tebrik eden Erdoğan, "Çok mutluyuz, çileli bir maçtı. Tuncay'ın 'Hep beraber yüklenelim' diye bir hareketi vardı. Orada umutlandım. Yarı finalle birlikte çok daha iyi yerlere geleceğiz. Eşim ağlayarak beni aradı. Ülkemizin böyle bir başarıya ihtiyacı vardı" dedi. Öte yandan yarı finale Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de gelecek.
Haberin fotoğrafları