kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘BANA KOMPLO KURULDU’ ... Başkan Altan Ersin ile beraber 14 kişi gözaltına alınırken, Ersin kendini savundu: AK Parti komplo kurdu.

Çorlu belediye başkanı rüşvetten gözaltında

Kaan SİLİSTRE
Çorlu'da rüşvet operasyonu kapsamında; Belediye Başkanı Ersin ile 2 yardımcısının da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı..
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde geçtiğimiz günlerde emniyet müdürünü bypass ederek önce belediyedeki 2 memura, ardından vergi dairesi müdürü ve memurlarına, son olarak da tapu sicil müdürü ve memurlarına rüşvet operasyonu düzenleyen Başsavcı Orhan Çetingül, dün de Belediye Sarayı'nı bastırdı. "İrtikap ve zimmet, ihaleye fesat karıştırmak'' iddiasıyla CHP'li Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin ile iki yardımcısının da bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Ersin ise, "Bu siyasi komplodur. Savcı hakkında söylediklerimin arkasındayım" dedi. Operasyonun, içme suyunun özelleştirilmesi için açılan ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla yapıldığı öne sürüldü. Ersin, Başsavcı Çetingül hakkında, şikâyette bulunup tazminat davası açtığını açıklamıştı. Çorlu'ya giden üç avukat dün Ersin'le görüşemedi. Dışarı çıkarıldıklarını söyleyen avukatlar, polis tarafından darp edildiklerini iddia etti. Merdivenlerden itilerek yuvarlandıklarını öne süren avukatlardan ikisinin hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları