kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bruni: ''Solcu tepkilere sahibim''

Yeni Haber
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkzoy'nin eşi, eski model ve şarkıcı Carla Bruni, ''solcu tepkilere sahip olduğunu'', ancak siyasetle ''pek fazla ilgisi olmadığını'' söyledi.

Bruni, Fransa'nın sol eğilimli gazetesi Liberation'un, siyasetten, moda ve müziğe kadar geniş bir yelpazede yönelttiği soruları yanıtladı.Bruni, Sarkozy'nin, Liberation ile röportaj konusunda kendisini teşvik ettiğini ifade ederek, ''Eşim bana, sana güvenim tam dedi'' diye konuştu.Burjuva bir aileden geldiğini belirten Carla Bruni, ailesinin muhafazakar olmadığını söyledi. Bruni, ailesinin Sarkozy ile evlenmesine çok sıcak bakmadığını da itiraf etti.

Siyaset konusunda kendi düşüncelerinin olduğunu, ancak aktif biçimde siyasete atılmayı düşünmediğini ifade eden Bruni, ''Çok fazla seçim sandığına gitmedim. Siyasi olarak kendimi aktif olarak değerlendiremem'' dedi.

Bruni, bir soru üzerine, hükümetin, ülkeye alınacak yeni göçmenlerden DNA testi istemesine karşı olduğunu belirtti ve bu konuda düzenlenecek bir protesto gösterisine mümkün olsa katılabileceğini kaydetti.Bruni, Fransa cumhurbaşkanının eşi olarak, insani konularla ilgili önemli bir faaliyete katılmak istediğini de ifade etti.

Yeni çıkaracağı albümü hakkında bilgi veren Carla Bruni, eşinin cumhurbaşkanlığını bırakmasının ardından eski mesleğine geri dönerek, tekrar sahnelerde şarkı söylemek istediğini belirtti.

AA