kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Millilerde büyük şok!

AA
Yeni Haber
Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde dün Hırvatistan ile yapılan maçta sakatlanan Nihat Kahveci'nin Almanya ile yapılacak yarı final maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Nihat'ın çekilen MR'ının ilk analizinde ''uyluk ön grup adalelerinden birinin üst yapışma bölgesinde ileri derecede zorlanma'' tespit edilerek, yarı final maçında oynamaması kararına varıldı. Sağlık ekibinin Nihat'ın sakatlık boyutunu tam olarak belirlemek için ileri tetkiklerin yapılması yönünde karar verdiği bildirildi.

Doktorların, yapacakları konsültasyon sonucunda Nihat'ın ameliyatına karar vermeleri halinde Nihat'ın kamptan ayrılacağı belirtildi.

ALMANYA MAÇI HAZIRLIKLARI

(A) Milliler yarı finalde Almanya ile yapacakları maçın hazırlıklarını yarın Viyana'da TSİ 19.00'da Franz Horr Stadion'da basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirecekler. Türk Milli Takımı pazartesi günü de aynı statta basına ve taraftara kapalı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.Milli takım, salı günü uçakla İsviçre'nin Basel kentine geçecek.

Milliler, maçın oynanacağı St. Jakob Park Stadı'nda, TSİ 20.15'te Fatih Terim'in yapacağı basın toplantısının ardından, TSİ 21.00'de 15 dakikası basına açık antrenman yaparak kampa girecek.