kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İki çocuk annesi olmasına rağmen Denise Richards, düzgün vücuduyla beğeni topluyor.

Bir daha kesinlikle boşanmayacağım

Charlie Sheen'le yaşadığı olaylı boşanma süreciyle gündemde olan Denise Richards, "Yaşım genç, bir daha evlenebilirim ama asla boşanmayacağım" diye konuştu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Bir daha kesinlikle boşanmayacağım
Kızları Sam ve Lola'nın babası Charlie Sheen'den geçtiğimiz haftalarda boşanan Denise Richards, hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Sheen'le aylarca süren velayet davalarının kendisini çok yıprattığını belirten güzel yıldız, "Kızlarımın velayetini almak beni çok mutlu etti ama bu süreç çok zordu" diye konuştu.

CHARLIE YAPICI OLMADI
Tüm dünyaya güçlü bir kadın olduğunu göstermek istediğini belirten Richards, "Ben artık iki kızı olan bekar bir anneyim. Yeniden evlenebilirim ama bu kez asla boşanmayacağım" dedi. Boşanmadan hemen önce annesini kaybettiğini itiraf eden güzel aktris, "Boşanma, hayatımda yaşadığım ikinci zor olay oldu" dedi. İşte Richards'dan In Touch dergisine samimi itiraflar:

* Charlie ile aramızda hiçbir zaman bir dostluk olmayacak. Kızlarımın birbirini sevmeyen bir anne ve baba arasında kalmaları çok üzücü.

* Başından beri yapıcı olmaya çalışan bendim ama Charlie buna hiçbir zaman yanaşmadı.

* Charlie'nin Brooke Mueller ile evlenmesi beni hiç etkilemedi. Kızlarım babalarının yanında mutlu kaldıkları sürece sorun olmaz.

* Heather Locklear eskiden benim çok yakın arkadaşımdı. Onun eşi Richie Sambora ile evli oldukları süreçte asla bir ilişkimiz olmadı. Herkes boşanmalarına neden olarak beni gösterdi ama onların evliliği evliliği zaten bitmişti.

* Richie ile ilişkimiz başlamadan aylar önce Heather'la dostluğumuz bitmişti. Richie'ye aşık olduğumda kendimi suçlu hissetmedim.

* Richie'yle sevgili değiliz ama çok iyi iki dost olarak görüşmeye devam ediyoruz. Annemi kaybettiğimde o hep benim yanımdaydı.

* Çocuklarla iyi anlaşan erkekleri daha çok seviyorum. Richie'ye de bu yüzden aşık oldum zaten. Kızlarım ona tapıyordu.

* Beni güldüren, komik, neşeli ve anlayışlı erkekler favorim.

* Uyuşturucu kullanan ve alkol sorunu olan hiçbir erkeği istemiyorum. Artık temiz erkek istiyorum.
Haberin fotoğrafları