kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Eğrisi, doğrusu..

VOLKAN ve Aurelio'nun gördüğü kartların Türkiye için aslında bir şans olduğunu düşünüyorum.
Rüştü varken Rüştü oynar düşüncem hiç değişmedi. Volkan'a hiç güvenmedim. Yenmeyecek goller yiyen kaleci, ne kurtarırsa kurtarsın benim listeme "İyi kaleci" diye girmez. Kalecilikte tecrübe en önemli kalitelerden biridir. Rüştü ile Volkan bu konuda mukayese bile kabul etmez.
Aurelio'nun cezası, Terim'e ilahi bir uyarı sanki.. "Çift libero ile takımı savunmaya çekip, Portekiz maçındaki gibi 'Oynatmama' taktiğiyle sahaya çıkma. Tek ön libero yeter. Yanına oyun kurucu koy" demek bu..
Çek maçında iki ön liberodan iyi olanı Mehmet'ti. Fatih Hocam Marco'yu tuttu.
Şimdi doğrusu oynayacak.
Terim Hamit'i bek oynatma ve yok etme ısrarından da vaz geçmeli.. Sabri-Hamit ikilisi ataklarda birbirlerinin yerine deplase olarak, verkaçlara girerek, gereğinde içeri kaçarak, rakip takımın sol kanadını felç eden bir güce ulaşıyorlar. Sabri geride, Hamit önde başlamalı.. açın daha onuncu dakikasından itibaren "Hamit önde oynamalı" diyen Rıdvan'ın ne kadar haklı olduğu son 20 dakikada ortaya çıktı. Öne çıkan Hamit üç golün de asistini yaptı. (Fatih Hocam, senin yardımcılardan biri, Oğuz ya da Metin, Rıdvan'ın dediklerini dedi mi sana hiç, mesela.. Hani senden sonra onlar ya?..)
Solda Hakan Balta da ileri çıkmaya cesaret ederse, Arda'yla birlikte müthiş bir kanat olurlar. (Bir de ortada santrfor olsaydı, tadından yenmezdi ya..)
İyileşmiş bir Emre'ye ihtiyaç büyük. Çünkü başka oyun kurucu yok kadroda.. (Ah Yıldıray ah!..) Takım klasik Fatih Terim taktiği, ezberlediği 442 oynamalı..
Rüştü-Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan-Hamit, Mehmet, Emre, Arda-Nihat, Tuncay (Mevlut).