kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gökhan Hançer’in annesi Çiçek Hançer, oğlunu öldürenlerin en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.

Katiller aranıyor anne perişan

Murat TAŞDEMİRCİ - Müslim SARIYAR / SABAH
Bakırköy'de laf atma kavgasında öldürülen gencin annesi "Gökhan'ımı koca İstanbul'a sığdıramadılar" diye feryat etti..
Karslı esnaf baba ile ev hanımı annenin iki çocuğundan biri olan Gökhan Hançer (23), maddi durumu iyi olmayan ailesine daha iyi bir yaşam sunmak amacıyla 5 ay önce İstanbul'a çalışmaya geldi. İstanbul'a geldikten 1 ay sonra Kars'ta yaşayan dedesi vefat edince, ablası Gamze Hançer'i (30) de yanına alan Gökhan, Küçükçekmece'de ev tutup bir tekstil fabrikasında işe girdi.

HAYALİ YARIM KALDI
Gökhan, ailesi ile yaptığı telefon görüşmelerinde kısa süre içinde kendilerini de İstanbul'a getireceğini söylüyordu. Önceki gün Bakırköy sahilinde ablası Gamze ve kız arkadaşı Sevim Balkan'a (35) laf atan üç kişiyle tartıştığı sırada kalbinden bıçaklanarak öldürülen Gökhan'ın hayalleri de yarım kaldı. Talihsiz gencin ölüm haberi, Kars'ta yaşayan anne ve babasını gözyaşlarına boğdu. Anne Çiçek Hançer, "Oğlum çalışıp bizi sefaletten kurtaracaktı. Hepimizin hayatını kurtarmak için İstanbul'a gitmişti. İş bulup ev tutmuştu. Bize 'İstanbul'un taşı toprağı altınmış. Koskoca İstanbul'da bize de yer vardır elbet' diyerek gitti. Gökhanımı, koskoca İstanbul'a sığdıramadılar. Yüreğim yanıyor" dedi.

KÜPELİ, DÜZGÜN ŞİVELİ
Öte yandan Gökhan Hançer'in kalbine bıçak saplayarak öldüren 3 magandanın robot resimleri çizildi. Kız arkadaşı ve kardeşi ifadelerinde, Gökhan'ın kalbine bıçak saplayan kişiyi şöyle tarif etti: "20-22 yaşlarında, 1.65 boylarında, sol kulağında taşlı küpe bulunuyor ve düzgün şiveyle konuşuyordu." Polis, şimdi her yerde saldırganları arıyor. Gökhan Hançer'in cenazesi bugün Kars'ta toprağa verilecek.
Haberin fotoğrafları