kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İzmir'in güzel kadınlarına güzellik sırlarını anlattı

Migros Club'ün onuncu yıl kutlamaları çerçevesinde ünlü manken Tülin Şahin, güzellikleriyle ünlü olan İzmirli kadınlara kendi sırlarını anlattı..
Migros Club 10. yıl kutlamaları devam ediyor. 22 Mayıs'ta 42 ilde pasta kesimiyle başlayan kutlamalar çeşitli illerdeki etkinliklerle sürüyor. Tülin Şahin de önceki günlerde İzmirliler'le buluşarak makyaj, güzellik ve bakım konularında sırlar verdi.

Pozitifler
İzmirli kadınların güzellikleri ile ünlü olduğunu söyleyen Tülin Şahin sohbet toplantısından sonra şunları söyledi: "İzmirli kadınlar pozitif enerjileri ile etkinliği daha da sıcak kıldılar. Bakım ve makyaj ile ilgili paylaştığım püf noktalarını büyük bir ilgiyle dinleyip, beni soru yağmuruna tuttular. Hepsine saç, ten ve göz rengine göre doğru makyajın püf noktalarını verdikten sonra, makyözlerle anında uygulama fırsatı yakaladık." Migros Club 10. yıl etkinlikleri İzmir'in ardından Ankara'da 'Eti, mangalı bizden, pişirmesi sizden', Antalya'da 'Açık havada sinema keyfi', Adana'da 'Nükhet Duru ve Gülen Turan ile keyifli saatler' ve İstanbul'da 'Ebru Şallı'dan anne ve çocuklara keyifli mönüler' gibi farklı aktivitelerle devam edecek.
Haberin fotoğrafları