kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

İlle de Rus kadını olsun...

Ortaokul yıllarım... O zamanlar şimdiki yeni yetme çocuklar gibi 'her bi şey!'den haberdar değildik. 'Hayata ve cinselliğe dair!' hiçbir şey bilmiyorduk. O yıllarda 'çocukları leyleklerin dünyaya getirdiği!' geyiği hüküm sürüyordu. Yine o yıllardan birinde 'din ve ahlak dersi' hocamız beni tahtaya kaldırdı. Elime boş bir kovayla, boş bir maşrapa verdi. Elimde tuttuğum kovaya ve maşrapaya aval aval bakıyordum. Çocuk aklımla ne işe yarayacağını düşünüyordum. Derken hocamız sınıfa döndü ve dedi ki: "Bugünkü dersimizde boy abdestinin nasıl alınacağını öğreneceğiz!" Hiç unutmam. Sınıftaki arkadaşlarımdan biri hocaya sordu: "Hocam! Boy abdesti niçin alınır?" Hoca kızardı bozardı. Sonra da arkadaşımıza bakıp " Sus eşek herif! İlk önce abdestin nasıl alındığını öğren. Evlendiğinde de neden alındığını öğrenirsin!" dedi. Bu sözün üzerine sınıftakiler gülüşmeye başladı. Sonra da hocamız boy abdestinin nasıl alındığını temsili olarak benim üzerimde gösterdi.

Her şey tersinden!
Geçen zaman içinde şu gerçeği çok iyi anladım ki, biz Türkler'e hayat hep tersinden öğretiliyor! Tıpkı yaşadığımız ilişkilerimiz gibi! İlişki deyince de aklıma bir arkadaşım geldi. Geçen gün buluştuk. İki çift sözün belini kırdık. Bana ilginç gelen bir şey söyledi. Dedi ki: "Yakın bir zamanda evleniyorum!" Şimdi bana haklı olarak diyebilirsiniz ki, "Evlenmenin nesi ilginç?" Bana ilginç gelen şey, arkadaşımın evleniyor olması değil. Rus bir kadınla evlenmek üzere olmasıydı.

600 milyon dolar
Hayatında iki kez evlenip boşanan arkadaşım şaşkınlığımı görünce bana dedi ki: "İlle de Rus olsun, ister çamurdan olsun!" Sonra da oturup Türk kadını adına kara kara düşündüm. Şu soruyu sordum: Türk erkekleri neden Rus kadını istiyor? Türk erkekleri diyorum çünkü ben Rus kadınlarıyla birlikte olmak istemeyen tek bir erkek tanımıyorum. Bunu nereden mi biliyorum? Daha geçen gün gazetede okudum. 'Bermuda Nataşa üçgeni!' nine yılda '600 milyon dolar seks parası!' ödüyormuşuz. Türk erkeğinin cebinden çıkan bu paraya bakılırsa, şöyle bir gerçek ortaya çıkıyor: "Türk kadını (istisnalar hariç!) Türk erkeğine cinselliği öğretememiş. Bu yüzden de ortaokul yıllarında boy abdestini nasıl alacağını ezber eden Türk erkeği, cinselliği Rus kadınıyla keşfedip, bu abdestin varoluş nedenini öğrenmiş oluyorlar!" Artık bu gerçeği bilen Türk kadını da, Rus kadını hakkında "Peh! Onlar da kim? Biz daha güzeliz! Zaten onlar yaşlanınca bir b.ka benzemiyorlar!" diye yalandan atıp tutuyorlar.