kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Dion artık sesiyle akrobasi yapamıyor

Yeni albümü 'Taking Chances' ile dünya turnesine çıkan ünlü şarkıcı Celine Dion, kısık sesiyle hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Dion'u izleyenler, "Eski halinden eser yok" diye konuştu ..
Bir süredir son albümü 'Taking Chances'in tanıtımını yapmak için dünya turnesinde olan Avustralyalı ünlü şarkıcı Celine Dion, verdiği konserlerdeki düşük performanslarıyla hayranlarını hayal kırıklığına uğratıyor. Artık 40 yaşında olan güzel şarkıcı, sahnesini geçmiş yıllarda yaptığı dans şovlarıyla da süsleyemiyor.

Sesi tıkanıyor

Son günlerde basında ciddi sağlık sorunları yaşadığına dair haberler çıkan ünlü şarkıcının kristal olarak tanımlanan sesinin de bozulduğuna dikkat çekiliyor. Onu dünya turnesinde izleyen hayranlarının büyük kısmı, "Eskiden Celine sesiyle akrobasi yapardı. Kimse onun gibi şarkı söyleyemezdi. Ama artık şarkıların bazı yerlerinde sesinin tıkandığını görüyor ve çok üzülüyoruz" diye konuşuyor. 1997 yılında çekilen 'Titanik' filminin müziklerine sesiyle hayat veren Dion'un son 10 yıldır müzik kariyerinde bir düşüş görülüyor.

Yorum yapmıyor
Yaptığı albümlerle, istediği başarıya ve satış rakamlarına ulaşamayan Dion'un bunalıma girdiği ve bu durumun sesini olumsuz etkilediği de konuşulanlar arasında. Basında son aylarda kendisiyle ilgili çıkan haberlere herhangi bir cevap veya yorum getirmeyen Dion, hayranlarının ilgisi ile teselli bulmaya çalışıyor. Ünlü yıldızın dünya turnesinin yaz sonu bitmesi bekleniyor.
Haberin fotoğrafları