kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şirketlerden

Hasanoğlu İnşaat'tan engelli çocuklara bağış
Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği'nin (ERAM), zihinsel engelli çocukları eğitmek için yaptığı kampanyalara Hasanoğlu İnşaat destek verdi. Düzenlenen bir törenle, Hasanoğlu İnşaat 100, şirket çalışanları 11, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği inşaat sektörü üyeleri 40, Temeltaş A.Ş 10 ve Fatih Denetim 10 adet tekerlekli sandalye bağışı yaptı.

YTÜ öğrencileri Soyak'a ödül verdi
Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 'İnşaat Sektöründe Yılın Firması Ödülleri'nde, Üniversiteİnşaat Sektörü İşbirliği Özel Ödülü'nü Soyak kazandı. YTÜ İnşaat Fakültesi mezuniyet töreninde ödülü alan Soyak Genel Müdürü Sertaç Kıyıcı, bu ödüle değer görülmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

İZODER, en iyi yalıtım karikatürlerini seçecek
Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin (İZODER) düzenlediği ödüllü Karikatür Yarışması'nın başvuruları 1 Ekim 2008 Çarşamba gününe kadar yapılabilecek. Yarışmanın bu yılki konusu 'Yalıtımın İnsana, Çevreye ve Ekonomiye Katkıları' olarak belirlendi. Dereceye giren eserler ise kasım ayı içinde açıklanacak.