kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gül: Adap, usul ve düzeye dikkat edilmeli

Yeni Haber
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, siyasi tartışmaları izlediğini, bu konuda daha önce de görüşlerini ifade ettiğini belirterek, "Bu tartışmalarda adap, usul ve belli bir düzeye dikkat etmek gerekiyor. Milli birliğimizi, bütünlüğümüzü, ekonomik ve siyasi istikrarı muhafaza etmek hepimizin çıkarınadır" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Asya Pasifik Ülkeleri Dış Ticaret Bakanları'nı Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Kabulünden önce gazetecilere kısaca görüşlerini açıklayan Gül, siyasi tartışmalarla ilgili olarak 26 Mayıs'ta yaptığı açıklama hatırlattı. Gül şöyle konuştu:

"Bütün bu tartışmalar yapılırken adap, usul ve belli bir düzeye riayet etmek gerekiyor. Bu şundan önemli, milli birliğimizi, bütünlüğümüzü, ekonomik ve siyasi istikrarımızı muhafaza etmek hepimizin çıkarınadır. O bakımından bu tartışmalarda özellikle bu söylediğim unsurlara özen gösterilmesinin önemli olduğu kanaatindeyim. Bunun herkes için bugün de geçerli olduğu kanaatindeyim. O bakımdan bu tartışmaları izlerken yazılı yaptığım hatırlatmayı bir kez daha kamuoyunun dikkatine getirmek istedim."

(ANKA)




CİHAN