kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ragıp Yergin

Başarının yolu müşteri ve acente memnuniyeti

Acentelerin şirket için önemine işaret eden Aksigorta Genel Müdürü Yergin "Müşterilere en doğru hizmeti ve en yüksek avantajı sunmaya çalışırken, bize gerekli gücü ve yeteneği sağlayan acenteleri akıldan çıkarmamalıyız" dedi..
Aksigorta, öncelikli hedefi olan acente ve müşteri memnuniyeti doğrultusunda, bölgeleri ve acenteleri ile daha yakın temas kurmak amacıyla geleneksel 'Bölgesel Serbest Kürsü' toplantılarını düzenlemeye devam ediyor. Toplantılar İzmir, Bursa, Karadeniz, Antalya, İstanbul 1., 2. ve 3. Bölge, Ankara ve Adana illerinde düzenlendi. Faaliyetlerinin her aşamasında acenteleriyle birlikte hareket eden Aksigorta, mayıs ayı boyunca 10 bölgede toplam 1450 acentesiyle buluştu. Her yıl düzenli olarak yapılan bu toplantılarda şirket gündemi ve gelecek hedefleri şeffaf bir atmosferde ele alınıyor.

SERBEST KÜRSÜ
Aksigorta Genel Müdürü Ragıp Yergin, acentelerin şirket için önemine işaret ediyor: "Müşterilerimize en doğru hizmeti ve en yüksek avantajı sunmaya yönelik çabamızda, bize gerekli gücü ve yeteneği sağlayan acentelerimizi aklımızdan çıkarmıyoruz. Acentelerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit etmek için her yıl düzenli olarak Serbest Kürsü toplantılarında, bir araya geliyor ve onları dinliyoruz. Sürekli iletişim içerisindeyiz. Değişim ve gelişim planlarımızı onların taleplerini dikkate alarak hazırlıyoruz. Aksigorta olarak, 2008'in geri kalan döneminde de acentelerimizle buluşup sorunları yerinde dinlemeye devam edeceğiz. Her acentemiz Aksigorta gücünde." '2. Kanaat Liderleri Trabzon Zirvesi'nde de acente yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunan Aksigorta, 3 günlük dopdolu bir program çerçevesinde, acentelerini Karadeniz'in eşsiz doğal güzelliği, tarihi ve kültürel değerleri ile buluşturdu. Acenteler, Aksigorta'nın Trabzon'da düzenlediği 14. "Yangın, Deprem ve Sigorta" konulu resim yarışmasının ödül törenine de katıldılar.