kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sahillerin en fit vücutlu kadınları

Yeni Haber
Ünlü güzeller bütün bir kış bu an için hazırlanıyorlar.In Touch dergisi,sahillerin en güzel vücutlu isimlerini seçti. İlk sıraya Kate Hudson oturdu ..

1- Dansla form tutuyor

29 yaşındaki ünlü aktris Kate Hudson, formunu düzenli dans dersleri alarak koruyor. Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru bir kaç kilo alan ve bu kilosu sayesinde hamile olduğuna dair dedikodulara sebebiyet veren Hudson, "Mükemmel görünme takıntım olmadıkça daha da iyi görünüyorum" diyor.

2- Akşamları erken yiyor

İki çocuk annesi Denise Richards, akşam yemeklerini saat 17.00'den sonra yemiyor. Bu sayede kısa sürede 5 kilo verdiğini belirten güzel yıldız, "Yemek yerken çoğunu kızlarımla paylaşıyorum. Tabağımdaki yemeklerin bir kısmını onlar yediği için zayıfım" diyor.


* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

3- Sürekli hareketli

Ünlü aktris Cameron Diaz, sörf, snowboard ve bisiklete binerek vücudunun güzelliğini koruyor. Fitness çılgınlığından bıktığını ve şok diyetlere inanmadığını belirten Diaz, "Benim tercihim outdoor sporları" şeklinde konuşuyor.

4- Yarışma zayıflattı

Kızı Angel Iris'in doğumundan kısa bir süre sonra 'Dancing With the Stars' adlı yarışmaya katılan Melanie Brown, yarışma sayesinde form tuttu. Ultimo iç çamaşırlarının yüzü olan Brown, her gün bir saat içinde bin kalori yakacak özel bir egzersiz programı uyguluyor.

5- Koşarak güzel kaldı

'Desperate Housewives' dizisinin yıldızı Nicollette Sheridan, 44 yaşında olmasına rağmen vücut yaşıyla 20'lerde gibi görünüyor. Haftanın beş günü koşan Sheridan, "Patates kızartması ve pizza favorim. Yediğimde soluğu sahilde alıyorum" diyor.

GÜNAYDIN